Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Karpervissen in Hongarije op betaalwater Merenye - vangstenupdate voorjaar 2017

Hierbij een update over het begin van het seizoen 2017 op Merenye met de maanden maart, april & begin mei

15-22 maart

Vandaag heeft onze eerste gast Robert in het nieuwe seizoen 2017 zijn week-sessie beëindigt, ondanks dat het water toch nog wat koud was en sommige nachten de temperatuur onder nul dook heeft Robert samen met zijn gezin een fantastische combi-visvakantie achter de rug. Mooie & dikke vissen op de kant en met een prachtige 46 ponder ook nog zijn persoonlijk record verbeterd als kers op de taart! Om het met Robert zijn eigen woorden te zeggen: hij was HAPPY, HAPPY, HAPPY, we komen terug in 2018!
Moeder & dochter hielden ondertussen een leuk wedstrijdje witvissen met de vaste stokken waarbij ze behoorlijk wat brasems en kroeskarpers aan de kant wisten te brengen. Missie met succes volbracht.

29 maart - 5 april

Jordy Paans was met zijn vismaten deze week bij ons te gast. Ondanks dat in de nachten de temperatuur toch nog onder nul graden dook, kwamen alle voorspellingen uit. Eerste avond na de opstart meteen 7 mooie vissen aan de kant. Tweede dag een compleet gekkenhuis met runs a volonté. Vanaf dag drie sloeg de vermoeidheid reeds toe en moesten ze noodgedwongen selecteren op nog grotere vissen door verder uit de voederzone de hengels te droppen. Om het met hun eigen woorden te zeggen: een superleuke week achter de rug met heel veel mooie vissen en lekkere temperaturen boven de 20° overdag u ziet ons in 2018 zeker terug!

5-12 april

5 april worden de eerste plus 20kg vissen gehaakt en sneuvelen meteen enkele personal best’s: Vandaag heeft opnieuw iemand zijn PB verbeterd op Merenye met 27,40 kg, Hoffmann Tamás is de gelukkige. Er werden trouwens nog meerdere bijna veertig ponders en plus 20 kg visjes op de foto vereeuwigd, dit beloofd voor de rest van het seizoen 2017!

7 april

Groot, groter, grootst deze week. Nadat op 5 april Hoffmann Tamás zijn PB verhoogde met 27,40 Kg mocht hij vandaag zichzelf verbeteren met een knapperd van 31,20 Kg!

13 april

Deze week is er de Cup op Merenye waarbij verschillende toppers het gezellig tegen elkaar opnemen, hierbij belanden er meerdere plus 20 kg & plus 25 kg op de onthaakmatten de laatste 6 dagen.

Eind april

Eddy is hier voor de tweede keer, nu met zijn zoon en enkele vismaten waarbij meteen 2 persoonlijke records sneuvelenk. Naast het klassieke vissen op de harde platen (170 meter) en veel voederen, werden de hengels deze keer ook dichter bij uit de voederzone gedropt met enkel een pop-upje (10 mm) en slechts 6 boilies erbij als voer. Deze methode was voor overdag meteen succesvol met een 20-tal mooie vissen op een voormiddag!
Deze jongens hebben reeds opnieuw grootse plannen gemaakt op Merenye in 2018 rond dezelfde periode.

3-10 mei

Evin en Mark zijn hier aan de beurt met hun vismaten waarbij opnieuw 3 persoonlijke records aan diggelen worden gevist! Kippenvel momenten wanneer de eerste 50 ponder op de foto staat.
Laat ik het Evin zelf maar samenvatten: Merenye 2017 is ten einde, wat was het bijzonder wat was het mooi. Mark met zijn PB, Johnny de beste gastheer ooit. Niets was deze man teveel. Zijn 3 huizen zijn echt verschrikkelijk luxe en mooi en kijken uit over het 110 ha mooie Merenye. We hebben genoten en het vissen geeft je echt een gevoel van openbaar vissen. Machtige sterke vissen vragen alles van je materiaal. De sfeer was ongekend goed. Wie echt een keer wil genieten van groot water maar toch ook zeer veilig, met voor de niet-vissers een zee aan luxe dan zou ik dit echt aanbevelen. Volgend jaar zelfde tijd ben ik weer terug. Bedankt Johnny, Mark en natuurlijk Bas van Klaveren de man achter The Carp Specialist. Wat een week! Indrukwekkend. Bedankt mannen!!!
In dezelfde week, zijn ook Marvin en Hans naast Evin stek 14 aan het leegvissen met opnieuw een personal best voor Hans, Marvin besluit zijn bewogen week as volgt:
1 droom. Een hart bij het vissen.
Wat een week
Bekijk dit betaalwaterMeld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Ontdek

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

vissers hebben ons al beoordeeld

Algemeen
Faciliteiten
Ons aanbod
Begeleiding
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Korda
Nash Tackle
MTC Baits
NTEC
Dragon Baits
Cipro Baits
Koicenter Tiel
Dynamite Baits
KWO
Grain Baits
PK Baitboats