Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Unieke vangsten op Merenye voor Reini & zijn vrienden!

Merenye... we LOVE it! Weinig, of eigenlijk geen andere betaalwateren in ons pakket bieden zo'n bijzondere combinatie tussen luxe, de kans op (erg) veel actie én tegelijkertijd de kans op een echte MONSTERVIS. Natuurlijk, de kans om nu juist die enorme 44,6kg schubkarper aan de haak te slaan en te vangen is niet groot... maar hij zwemt er wel. Met daarnaast nog eens 3 andere bekende 30kg+ers en minstens 20 verschillende vijftigers en naar schatting enkele honderden veertigers zit 't qua grote vis wel goed op Merenye. Deze week kregen we ook weer een leuk bericht vanuit Hongarije van de eigenaars Henri & Katrien:

"Goedendag vanuit het mooie Hongarije!

Onze gasten vanaf stek 2 en 3 zijn zojuist weer vertrokken richting huis. In de afgelopen week hebben ze geen enkele nacht gevist. Toch wisten ze vanaf stek 2 (Reini en zijn vriend) 81 karpers te vangen, met een totaalgewicht van 1.162kg. Dat is omgerekend dus ruim 14kg per karper gemiddeld! Ook onze gast Johannes deed het formidabel vanuit de stacaravan. Hij wist minder aantallen te vangen, maar had er zelf wel 5 karpers van boven de 20kg bij!

Iedereen heeft dus lekker gevist en gevangen... en ook werd er regelmatig een frisse duik genomen in ons zwembad. Kortom: tevreden gasten en een trots beheerdersechtpaar hier op Merenye!

Groetjes,

Henri & Katrien"

Vanuit The Carp Specialist zijn we bijzonder blij met dit soort leuke berichten. Het is niet alleen fijn dat er goed gevangen wordt, maar ook dat de gasten zo genieten van de mooie accommodaties, het zwembad en het fijne contact met Henri & Katrien. Immers... een visvakantie draait om meer dan enkel vissen. We zien het zeker terug in de vangsten: draai de hengels eens binnen, voer erop en lekker op 'ontdekking' in de omgeving. Het zal niet alleen de visserij goed doen :-) We heten u ook vanuit hier van harte welkom op Merenye en staan met raad en daad voor u klaar bij verdere vragen.

Karpervissen in het voormalige Oostblok... maar wel met de vertrouwde Belgische service van Henri & Katrien: welkom op MERENYE!
Bas van Klaveren
Bekijk dit betaalwaterMeld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Ontdek Merenye

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

7598 vissers hebben ons al beoordeeld

9,5
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Toen ik jaren geleden in Frankrijk begon te vissen wist ik niet waar ik moest boeken. Mijn eerste reizen heb ik bij niet nader te noemen organisaties geboekt en dat viel wel eens tegen. Sinds ik jaren geleden The Carp Specialist heb gevonden zit ik op mijn honk, met 3 tot 4 reizen per jaar weet ik dat het altijd goed is of goed komt. Er vallen steeds meer nietszeggende wateren af en er komen mooie voor terug, zowel voor de tent als de volledig ingerichte huizen aan het water. Ook het vissen met een groep vind ik geweldig, dit jaar gaan we zelfs 2 keer op pad met zijn allen!
8
Rating starRating starRating starRating star
Harrie Mensink
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 60.536 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Dragon Baits
MTC Baits
Cipro Baits
Dynamite Baits
Grain Baits
Nash Tackle
NTEC
Korda
Koicenter Tiel
PK Baitboats
KWO