Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Nieuw meerrecord op Boschetto in Italië; 30,5kg schubkarper!

Vanaf het Noord-Italiaanse betaalwater Boschetto bereikte ons het mooie nieuws dat het nieuwe meerrecord deze week is gevangen. Een super sterkte en kerngezonde schubkarper van 30,5kg kwam op de kant!

De vangst van deze grote schubkarper is echt de kers op de taart op een reeds zeer indrukwekkend visbestand. Op het 3,7 hectare grote Boschetto zwemmen circa 450 karpers hun rondjes. Een prachtig aantal vissen, maar wat ook opvalt is de grote variatie: geweldig beschubte spiegelkarpers, kogelronde schub, kleurige koi en alles daartussen. Eigenaar Marco schat dat er zo'n 150 karpers tussen de 15 - 20kg rondzwemmen en tot nu toe zijn er 11 verschillende 20kg+ karpers gevangen. Het betaalwater is uitsluitend in zijn geheel te reserveren zodat u alle rust en ruimte heeft voor u en uw gezelschap. Er kunnen maximaal 6 vissers op het water plaatsnemen, zo heeft iedere visser ruim voldoende plaats en kan iedereen wat interessante hotspots bevissen. Die zijn er namelijk in overvloed! Het gebruik van roeiboten en voerboten is toegestaan en u kunt uw auto direct naast uw stek parkeren. De natuur is er schitterend en zelf kunnen we eerlijk gezegd ook niet wachten om er weer eens heen te gaan. Het domein is overigens geheel omheind en gelegen in een wonderschone natuur met zicht op de Italiaanse Alpen.

Kijk voor meer informatie over Boschetto eens op onze website en neem gerust contact met ons op. 'La Bella Italia' wacht op u...

Bent u op zoek naar een ontspannen karpervisvakantie in Italië? Een plekje waar u echt tot rust komt en samen met uw familie en/of visvrienden het gehele domein voor uzelf heeft? Actie... maar ook kans op een uitschieter tot 30kg+? Kijk dan zeker eens naar Boschetto!
Bas van Klaveren
Bekijk dit betaalwaterMeld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Ontdek Boschetto

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

6379 vissers hebben ons al beoordeeld

9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Zowel zakelijk als privé boeken wij onze visvakanties bij The Carp Specialist. Bas staat altijd voor je klaar en denkt graag met je mee wat betreft water keuze. Overzichtelijke website waardoor het filteren naar jouw perfecte visvakantie zeer gemakkelijk is. Wij boeken onze visvakanties nu al ruim 10 jaar bij The Carp Specialist en zullen dat zonder twijfel nog lang blijven doen!
8
Rating starRating starRating starRating star
Tom & Maarten Snoek
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 56.733 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Cipro Baits
MTC Baits
Grain Baits
Nash Tackle
NTEC
Korda
KWO
Dragon Baits
PK Baitboats
Dynamite Baits
Koicenter Tiel