Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Karpervissen in Nederland op Het Broek!

Vislocatie Het Broek, wat een geweldige omgeving om daar te kunnen vissen zowel voor de witvisser op kleine karper als voor de karpervisser op de grote kanjers. De rust, de stilte, de prachtige omgeving, de vissen die van ongeloofwaardige kwaliteit zijn geweldig van gewicht en oersterk, maar ook zo vreselijk slim, want denk nou niet zo van, ik ga die plas is even leegvissen want dan kun je echt bedrogen uitkomen. Er zijn van die dagen dat je echt alles uit de kast moet halen om een vis te kunnen vangen, maar er zijn ook dagen dat je gerust naast je spullen kan blijven zitten anders ben je te laat. Meerdere keren per jaar ben ik te vinden op Het Broek: voorjaar, zomer, herfst en winter. Alle jaargetijden is het een genot om daar te kunnen zijn en te genieten van alles wat er heerst.
En dan de beheerders van de plassen, Bjorn en zijn vrouw Margo, wat een geweldige mensen zijn dit. Die mensen werken elke dag keihard om alles in goede banen te leiden en het ieder naar zijn zin te maken en alle wensen te vervullen die gevraagd worden en dat doen zij voortreffelijk, en dan nog niet te vergeten dat bjorn er ook nog een vaste baan bij heeft van 40 uur in de week. De vriendelijkheid van die mensen naar de vissers toe is echt onbeschrijfelijk, ze doen alles voor je, zorgen voor de drank en dan het eten wat iedere dag weer overheerlijk is.
Wat ik ook nog wil vermelden is dat de vissers die dagelijks op de witvisplas vissen ook van die aardige mensen zijn, ze hebben een visclubje dat De Broekies heet, als je die mensen bezig ziet en wat een plezier en lol ze hebben , echt geweldig en daar pas ik me graag bij aan. Ik draai dan ook dagelijks mijn hengels het water uit om even een rondje te doen en een praatje te maken en een bakkie te doen, dan maar een paar runs missen hoewel het ook wel goed kan werken dat de lijnen even het water uit zijn. Het zal niet de eerste keer zijn dat als ik de hengels weer terug leg dat binnen 10 minuten de eerste afloopt.
Ik hoop nog velen malen te gast te mogen zijn op het mooie Het Broek en van die prachtige vissen te mogen vangen en wie weet ook ooit de topvis, die geheimzinnige schub van rond de 27 kilo, dat zou toch wat zijn...
Vriendelijke groeten,
Leo Reichholdt
Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

6379 vissers hebben ons al beoordeeld

9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Ik kan gerust zeggen dat ik na zo'n 5 jaar reserveren bij Bas, Mark & Jeroen altijd even beleefd en snel wordt geholpen. Elk jaar komen er leuke wateren bij en al met al is The Carp Specialist een leuk en vertrouwd bedrijf die het iedere visser probeert naar de zin te maken!
9
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Dimitri Kesler
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 56.735 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

NTEC
MTC Baits
Cipro Baits
Nash Tackle
Dragon Baits
PK Baitboats
Koicenter Tiel
Korda
Dynamite Baits
Grain Baits
KWO