Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Karpervissen in Nederland op Het Broek!

Vislocatie Het Broek, wat een geweldige omgeving om daar te kunnen vissen zowel voor de witvisser op kleine karper als voor de karpervisser op de grote kanjers. De rust, de stilte, de prachtige omgeving, de vissen die van ongeloofwaardige kwaliteit zijn geweldig van gewicht en oersterk, maar ook zo vreselijk slim, want denk nou niet zo van, ik ga die plas is even leegvissen want dan kun je echt bedrogen uitkomen. Er zijn van die dagen dat je echt alles uit de kast moet halen om een vis te kunnen vangen, maar er zijn ook dagen dat je gerust naast je spullen kan blijven zitten anders ben je te laat. Meerdere keren per jaar ben ik te vinden op Het Broek: voorjaar, zomer, herfst en winter. Alle jaargetijden is het een genot om daar te kunnen zijn en te genieten van alles wat er heerst.
En dan de beheerders van de plassen, Bjorn en zijn vrouw Margo, wat een geweldige mensen zijn dit. Die mensen werken elke dag keihard om alles in goede banen te leiden en het ieder naar zijn zin te maken en alle wensen te vervullen die gevraagd worden en dat doen zij voortreffelijk, en dan nog niet te vergeten dat bjorn er ook nog een vaste baan bij heeft van 40 uur in de week. De vriendelijkheid van die mensen naar de vissers toe is echt onbeschrijfelijk, ze doen alles voor je, zorgen voor de drank en dan het eten wat iedere dag weer overheerlijk is.
Wat ik ook nog wil vermelden is dat de vissers die dagelijks op de witvisplas vissen ook van die aardige mensen zijn, ze hebben een visclubje dat De Broekies heet, als je die mensen bezig ziet en wat een plezier en lol ze hebben , echt geweldig en daar pas ik me graag bij aan. Ik draai dan ook dagelijks mijn hengels het water uit om even een rondje te doen en een praatje te maken en een bakkie te doen, dan maar een paar runs missen hoewel het ook wel goed kan werken dat de lijnen even het water uit zijn. Het zal niet de eerste keer zijn dat als ik de hengels weer terug leg dat binnen 10 minuten de eerste afloopt.
Ik hoop nog velen malen te gast te mogen zijn op het mooie Het Broek en van die prachtige vissen te mogen vangen en wie weet ook ooit de topvis, die geheimzinnige schub van rond de 27 kilo, dat zou toch wat zijn...
Vriendelijke groeten,
Leo Reichholdt
Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

6990 vissers hebben ons al beoordeeld

9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Al bijna 10 jaar boeken wij meerdere malen per jaar zowel privé met familie en vrienden, maar ook zakelijk voor onze (boilie)testsessies met teamleden en weekjes vissen met onze klanten via The Carp Specialist. Wij zijn daardoor op vele bestemmingen geweest in zowel Nederland, België, Frankrijk en Italië. Altijd is het perfect geregeld, of we nu 1 of 2 stekken boeken, een weekendje of een hele week een water exclusief afhuren, het is altijd goed georganiseerd door Bas en Jeroen en goed geregeld met de watereigenaren. Perfecte locaties, wateren met een mooi en groot visbestand en een grote keuze in water, bestand, faciliteiten en rij-afstanden, keuze genoeg! Omdat wij ook wel eens wat extra’s als we met een hele groep zijn er iets dan iets voor de hele groep 'geregeld' moet worden – BBQ of materiaal is een belletje met Bas of Jeroen voldoende. Het is ook fijn dat ze altijd gewoon te bereiken zijn of dat ze je op korte termijn even terugbellen. Ook voor advies en informatie vooraf, mbt het water waar je heen wilt staan ze altijd klaar. The Carp Specialist – 5 Stars of Quality!
9
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Hans & Quint Ramerman
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 58.639 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Cipro Baits
MTC Baits
NTEC
KWO
Dynamite Baits
Dragon Baits
Koicenter Tiel
Korda
Grain Baits
PK Baitboats
Nash Tackle