Karpervissen op Belsaules met Bas & Wilco!

Geplaatst door Bas van Klaveren op 18-09-2018

KWO fieldtesters Bas van Zundert & Wilco Gerrits visten dit jaar een mooie sessie op onze Franse bestemming Belsaules. Als doorgewinterde vissers wisten zij een topsessie neer te zetten en vingen diverse beauties, waaronder enkele van de prachtige koi die het water rijk is. Gemakkelijk is het water niet, maar met de tips en tricks die de mannen in het BTW Revealed artikel geven, helpen ze u erg goed op weg!

Karpervissen op Belsaules met Bas & Wilco!

Naast een prachtig verslag zijn Bas & Wilco experts in het maken van mooie karperfilms. Ook van deze trip werd een SUPER film gemaakt, deze bekijkt u hier op het YouTube kanaal van de mannen van KWO.

Karpervissen op betaalwater Belsaules!

In een BTW Revealed artikel wordt een water objectief beoordeelt op een aantal belangrijke punten zoals bijvoorbeeld stekken, service, sanitiar & vangsten. Belsaules scoort hierop een ruime 8,3 volgens de mannen... een score waar we natuurlijk erg blij mee zijn! Lees het volledige verslag op de website van KWO en voor meer informatie over Belsaules kijkt u op onze website. We zijn u er erg graag van dienst en staan tot uw beschikking!

Karpervissen op Belsaules met Bas & Wilco!

› Carpfishing in France?     › Karpfenangeln in Frankreich?     › Sitemap     › Partners