Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Een geslaagde karpervisvakantie op Alberts Lake!

Arne toog dit voorjaar samen met zijn familie voor een weekje naar Alberts Lake... in dit verslag beschrijft hij hoe hij zijn sessie heeft ervaren en geeft hij wat goede tips voor het water!

Op zaterdagmiddag kom ik aan en wordt samen met mijn ouders en mijn vriendin hartelijk ontvangen door Gerard. Na een kop koffie rijden we door naar de zuidkant van het water. deze kant zal ik deze week gaan bevissen. Mijn ouders en mijn vriendin komen mee voor het gezelschap en vissen zelf niet maar genieten maar al te graag van de mooie natuur die er is op Alberts Lake. Nadat mijn ouders en ik de tenten opzetten en ik de hengels begin op te tuigen beaas ik de rigs met een kleine snowman. Ik vis hier met een korte, soepele onderlijn van zo’n 13 cm. Als aas gebruik ik de Red Spice van Carpelicious.

Nadat ik heb rondgevaren met mijn voerboot besluit ik de eerste dagen enkel in het midden te vissen en verspreid te voeren. De kom rond het eiland en de takkenstek rechts van me voer ik elke dag aan zonder er te vissen. De eerste aanbeet komt op zondag. Een twintiger die meer dan welkom is. De volgende dagen blijven de vangsten gewoon goed en ik laat telkens de boilies 10 uur voorweken in het water van het meer. De volgende dagen vang ik goed en vanaf woensdag besluit ik met 1 hengel in het midden te vissen en de rest op de aangevoerde stekken. Dit blijkt goud waard want de vangsten worden enkel beter. Voor de takkenstek kan ik als tip geven: vis echt zo ondiep mogelijk! Je moet met de boot met de neus tegen de kant varen tot je slechts 50cm water hebt lig je 1 meter ervoor waar 2 meter water staat krijg je bijna geen aanbeet. Voer ook zeker ook de kom aan hier kunnen de vissen rustig azen zonder verstoort te worden en vertrouwen krijgen in het aas. Uiteindelijk weet ik in mijn eentje maar liefst 48 karpers te vangen.

  • 1 karper onder de 10kg
  • 8 karpers tussen 10 en 15kg
  • 27 karpers tussen 15 en 20kg
  • 12 karpers tussen 20 en 24,6kg
Vis zo ondiep mogelijk tegen de overhangende takken, week het aas voor in het water van het meer en voer stekken een paar dagen aan alvorens er te vissen: dat werkte super bij mij!
Arne Gijsbrechts
Bekijk dit betaalwaterMeld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Ontdek Lac de Viennay - Alberts Lake

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

7614 vissers hebben ons al beoordeeld

9,5
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Met karpervissen als passie, maar zonder zeëen van tijd te hebben kies ik er heel vaak voor om te vissen op de betaalwateren van The Carp Specialist. Dit om 2 heel simpele redenen: Top service en grote keuze uit super gave bestemmingen met verschillende karakteristieken! Ieder type visser vindt er visvakanties die op het lijf geschreven zijn!
9
Rating starRating starRating starRating starRating star half
David Vandevelde
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 60.651 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Korda
Nash Tackle
MTC Baits
NTEC
Dragon Baits
PK Baitboats
Koicenter Tiel
Dynamite Baits
KWO
Cipro Baits
Grain Baits