Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Op zoek naar de karpervisvakantie die écht bij u past? Zo vindt u 'm!

Zoveel vissers, zoveel wensen... dat beseft 't team van The Carp Specialist maar al te goed. Om ondanks de grootte van ons bedrijf en het aanbod betaalwateren toch goed overzichtelijk te blijven en voor iedere karpervisser snel en efficiënt een passend betaalwater te kunnen bieden, hebben we de 'UITGEBREID ZOEKEN' module in het leven geroepen. Aan de hand van diverse vragen kunt u eenvoudig een shortlist van passende betaalwateren opstellen die voldoen aan uw wensen. Aan de hand van het onderstaande voorbeeld laten we u erg graag zien hoe gemakkelijk deze zoekfunctie werkt!

Het is ons doel om de zoektocht naar een voor u geschikt betaalwater zo eenvoudig mogelijk te maken!
Team The Carp Specialist

U vindt de 'Uitgebreid zoeken' functie op de Homepage én op de pagina Betaalwateren. De grote opvallende groene button kunt u niet over het hoofd zien :-)

Zo... de 'Uitgebreid zoeken' functie is geopend. U ziet diverse zoekcriteria voor u. Deze kunt u allen gebruiken, maar dat hoeft natuurlijk niet... het resultaat past zich direct voor u aan, zoals u rechts onderin ziet in de button 'Toon ** betaalwateren'. Onderstaand vindt u een voorbeeld van een ingevuld zoekresultaat:

De visser in het bovenstaande voorbeeld is op zoek naar een karpervisvakantie van 1 week van 17 t/m 24 oktober 2020 met 2 vissers tot 500km vanaf Varik op een moeilijk of erg moeilijk water. Ook wilt deze karpervisser een roeiboot gebruiken. Aan de hand van deze wensen zijn er 4 betaalwateren beschikbaar, door te drukken op de button 'Toon 4 betaalwateren' verschijnt het resultaat op uw scherm.

Mocht u aanpassingen willen maken in uw zoekresultaat, dan kunt u uw zoekcriteria eenvoudig wijzigen en eventuele eerder ingevulde zoekcriteria verwijderen. Zoals u ziet... de zoekfunctie werkt erg simpel! Wanneer u echter behoefte heeft aan een persoonlijk advies: ook dan staat het team van The Carp Specialist graag voor u klaar. Bel ons tijdens kantooruren op +31344664806 / +3228087432 / +31655688912, of stuur ons een mailtje (met uw wensen zo uitgebreid mogelijk beschreven) op [email protected].

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

7595 vissers hebben ons al beoordeeld

9,5
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Met karpervissen als passie, maar zonder zeëen van tijd te hebben kies ik er heel vaak voor om te vissen op de betaalwateren van The Carp Specialist. Dit om 2 heel simpele redenen: Top service en grote keuze uit super gave bestemmingen met verschillende karakteristieken! Ieder type visser vindt er visvakanties die op het lijf geschreven zijn!
9
Rating starRating starRating starRating starRating star half
David Vandevelde
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 60.528 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

MTC Baits
KWO
Dynamite Baits
Dragon Baits
Nash Tackle
PK Baitboats
Cipro Baits
Korda
NTEC
Grain Baits
Koicenter Tiel