Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Komt u ook naar de Hengelsport Outdoor Fair 2013?

In het weekend van zaterdag 7 & zondag 8 september organiseert het team achter de bekende hengelsportmagazines De Karperwereld, De Roofvis, Zeehengelsport, Witvis Totaal en Het Visblad de Hengelsport Outdoor Fair aan het welbekende Eiland van Maurik. Deze fair is sinds jaar en dag het walhalla voor de roofvisser, maar sinds dit jaar is er ook voor de karpervisser veel te beleven. Reden genoeg om er eens een kijkje te nemen!
Het Eiland van Maurik is een prachtige oude rivierarm aan de Nederrijn en voor het team van The Carp Specialist één van onze vaste thuiswateren. Het water kent een prachtbestand aan originele schubkarpers en sinds enkele jaren, door diverse KSN uitzettingen, ook de eerste spiegelkarpers. Vanuit The Carp Specialist staan we jaarlijks op diverse beurzen en evenementen, altijd met onze vertrouwde stand. Een prima gelegenheid om mensen te ontmoeten en te informeren... maar de echte 'tips & tricks' zijn vaak aan de waterkant het beste te demonstreren. Vragen zoals 'welke montages zou u gebruiken op Lac de Villedon, hoe vindt u de hotspots op The Great Lake en op welke manier zou u kleine wateren zoals Windmill Lake aanpakken' beantwoorden we dagelijks via e-mail en telefoon... en op zaterdag 7 & zondag 8 september direct vanaf de waterkant. The Carp Specialist is namelijk te vinden op de Hengelsport Outdoor Fair te Maurik. Niet in een 'stoffige stand', maar gewoon in de bivvy.
Heeft u dus vistechnische vragen wat betreft uw karpersessie in België of Frankrijk of wilt u zich eens oriënteren wat betreft de verschillende bestemmingen die we u kunnen bieden: bezoek ons aan het water, daar waar we ons het beste op ons gemak voelen. We hopen u graag te zien op het Eiland van Maurik... de koffie staat er voor u klaar!
Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

vissers hebben ons al beoordeeld

Algemeen
Faciliteiten
Ons aanbod
Begeleiding
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Cipro Baits
MTC Baits
Grain Baits
KWO
Korda
Dragon Baits
NTEC
Koicenter Tiel
PK Baitboats
Nash Tackle
Dynamite Baits