Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Korda Workshop 2011: hét evenement voor de karpervissende jeugd!

Net zoals The Carp Specialist is ook het team van Korda zeer betrokken bij de jeugdkarpervisserij. Ook in 2011 staan er weer diverse leuke evenementen voor de jeugd in de plannen. In de zomervakantie organiseren wij zelf een karperjeugdweek in Frankrijk (hier is overigens nog 1 plaatsje voor beschikbaar)!
Korda organiseert dit jaar voor het eerst in Nederland een workshop. Deze wordt gehouden op het recreatiegebied Kievitsveld te Emst, op de Smallertse plas. Deze workshop begint op vrijdag 16 september om 17:00 uur en duurt tot zondag 18 september om 12:00 uur, er wordt dus s´nachts doorgevist!
Tijdens dit weekend worden er diverse informatieve workshops gegeven en dia presentaties gehouden. We behandelen live aan de waterkant allerlei nieuwe methoden, maar ook de visveiligheid en hoe je met een gevangen karper omgaat, komen ruimschoots aanbod. Het weekend wordt begeleid door bekende en ervaren karpervissers van Team Korda zoals: Ed Kremers, Arjan Braad, Ernesto Kamminga enz.. Misschien is onze eigen Jeroen Albers ook wel van de partij!
Tijdens dit jeugdweekend ontvangt elke deelnemer een gratis welkomstpakket, met vele interessante producten van de sponsoren. Dit pakket wordt beschikbaar gesteld door Korda, Trakker, Aqua Products, Main Line en Karper magazine.

Hoe kun je deelnemen aan de Korda Workshop 2011?

De veertien deelnemers worden geselecteerd uit alle aanmeldingen die voor 1augustus 2011 bij ons binnen zijn. Ben je 12 jaar en niet ouder dan 18 jaar, ben je fanatiek karpervisser, in het bezit van je eigen uitrusting en wil jij graag deelnemen aan deze informatieve workshop? Stuur dan voor 1 augustus 2011 een mailtje waarin je beschrijft waarom jij graag deel wilt nemen aan dit weekend met daarin je naam, leeftijd, woonplaats, telefoonnummer en een foto met een door jezelf gevangen karper naar [email protected] onder vermelding van Workshop 2011!
Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

vissers hebben ons al beoordeeld

Algemeen
Faciliteiten
Ons aanbod
Begeleiding
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!