Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Korda’s topvisser Thomas Talaga op Lac de Viennay!

Afgelopen winter toog Jeroen Albers tezamen met de ‘Korda boys’ Arjen Braad en Thomas Talaga richting Lac de Viennay voor een ijskoude wintersessie. Naast een flinke portie slecht weer, waaronder uren vol onafgebroken regen, wisten ze wel degelijk een geslaagde sessie te vissen. Topvisser Thomas Talaga is in de pen gekropen na de sessie en doet ons onderstaand verslag van zijn ervaringen en belevenissen op het complex:
“Zonder twijfel zijn de wateren op het domein van Lac de Viennay voor mij absolute aanraders. Beide wateren die ik bevist heb (Alberts Lake en Busters Lake) zijn eigendom van een tweetal sympathieke Engelse eigenaren. Bij onze aankomst werden we direct gastvrij ontvangen in de gloednieuwe lodge door Adam en Gerard met warme koffie. Ondanks de aanhoudende regen maken we een rondje rond de vier wateren op het complex en vertellen de eigenaren ons alle ins-en-outs van de stekken.
Na deze uitgebreide uitleg was de stekkeuze erg eenvoudig voor me. Na de stekkeuze gemaakt te hebben en het kampement te hebben opgebouwd was het tijd om de bodemstructuur op mijn stek exact in kaart te brengen. Even later lag de eerste spiegel al op mijn onthaakmat, en er volgende er snel meer. Op de derde dag van onze sessie verspeelde ik jammerlijk één van de topvissen van het water… nadat ik de vis al verschillende keren aan het oppervlakte had gekregen schoot de haak helaas los!
Ondanks ik de topvis verspeelde heb ik genoten van de tijd aan deze idyllische wateren. In nauwelijks 6 visdagen wist ik 27 karpers te landen, daaronder een werkelijk prachtige rijenkarper. Voor medio november en met een watertemperatuur van slechts 9 graden geen slecht resultaat dacht ik zo. Voor de volledigheid moet ik wellicht ook vermelden dat het gehele domein hermetisch is afgesloten met hekken, en alleen de gasten toegang tot het domein krijgen door middel van een cijfercode voor het slot. Heerlijk ongestoord en rustig vissen dus!
Het sanitair, zoals de douche en toilet, zien er prima uit en zijn dit najaar nieuw gebouwd. Ook de ruime eetkamer, de keuken en de stroompunten zijn mooi aangelegd. Ik ben ervan overtuigd dat alle gasten er met veel plezier gebruik van zullen maken. Wij hebben in ieder geval diverse maaltijden gezamenlijk aan de eettafel genuttigd.
Tot slot kan ik zeggen dat ik een heerlijke tijd heb gehad aan de meren van Lac de Viennay. Ik heb me prima vermaakt, genoten van de gastvrijheid van de eigenaren en natuurlijk de mooie omgeving en het visbestand.
Ik wens u veel succes en een pleziere tijd aan de waterkant!”
Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

vissers hebben ons al beoordeeld

Algemeen
Faciliteiten
Ons aanbod
Begeleiding
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Cipro Baits
Dynamite Baits
KWO
PK Baitboats
Korda
MTC Baits
NTEC
Grain Baits
Dragon Baits
Nash Tackle
Koicenter Tiel