Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Old Pollard Lake scoort een mooie 8,2 op de KWO BTW Revealed van Ricardo Koster!

Een betaalwater in Noord-Frankrijk met Nederlands beheer… dat zien we (helaas) niet vaak! We zijn er dan ook bijzonder trots op om u Old Pollard Lake te kunnen presenteren. Een mooi en idyllisch water van zo’n 3 hectare en slechts 3 stekken… allen voorzien van een nette accommodatie. Karper tot 24kg, zeer gunstig gelegen qua reisafstand, Nederlands beheer, veel ruimte, 3 huisjes direct aan het water en een mooie omgeving. Voor de KWO BTW Revealed rubriek ging Ricardo Koster samen met zijn vriendin richting Frankrijk en samen beleefden ze een mooie visvakantie. Hij schreef er het volgende over:

Niks is zo leuk als de voorbereiding van een visvakantie. Via YouTube en andere social media-kanalen kun je vaak al enorm veel info vinden over het desbetreffende water. Vergeet vooral niet om Bas van Klaveren of de eigenaar om advies te vragen. Op de website van The Carp Specialist vind je natuurlijk ook een heleboel nuttige informatie.

Zoals op elk water is het ook bij Old Pollard Lake allemaal duidelijk omschreven en weet je dus wat je kunt verwachten aan regelgeving. Ook wordt er omschreven wat het visbestand is, de topvis, het gemiddelde gewicht, de moeilijkheidsgraad etc. Door dit goed door te lezen kom je niet voor verrassingen te staan en dat is wel zo prettig als je ver van huis bent! Zorg dat je de regelgeving naleeft, je de sessie zonder frustratie kunt uitvissen en vooral kunt genieten.

Het tijdstip van ontvangst op Old Pollard Lake vraagt je nadrukkelijk om niet voor 13:00 uur aanwezig te zijn. Zorg ook dat je absoluut niet voor deze tijd aankomt, want dit wordt niet op prijs gesteld. De accommodaties op het domein worden na elk vertrek namelijk grondig schoongemaakt en het tijdstip van vertrek voor de vorige vissers is 10:00 uur. Dit houdt dus in dat er tussen 10:00 uur en 13:00 uur gewerkt wordt om de accommodaties op orde te brengen.

Het grasmaaien en allerlei andere zaken die eventueel wat herrie kunnen maken worden verricht als er niemand aan het vissen is. Wij kwamen een beetje laat aan, namelijk rond 16:00 uur. Toen wij door de poort naar binnen reden werden we vriendelijk begroet door René en zijn vrouw Anneke. We kregen wat kouds te drinken aangeboden en deden een gezellig babbeltje. Wat ik vooral zeer prettig vond is dat René en Anneke Nederlands spreken. Wel zo handig voor de communicatie!

Bekijk dit betaalwaterMeld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Ontdek Old Pollard Lake

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

7975 vissers hebben ons al beoordeeld

9,5
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Met karpervissen als passie, maar zonder zeëen van tijd te hebben kies ik er heel vaak voor om te vissen op de betaalwateren van The Carp Specialist. Dit om 2 heel simpele redenen: Top service en grote keuze uit super gave bestemmingen met verschillende karakteristieken! Ieder type visser vindt er visvakanties die op het lijf geschreven zijn!
9
Rating starRating starRating starRating starRating star half
David Vandevelde
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 61.601 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Cipro Baits
Korda
PK Baitboats
NTEC
Dragon Baits
MTC Baits
Grain Baits
Nash Tackle
Dynamite Baits
Koicenter Tiel
KWO