Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Beluister de KWO Podcast met Gerard van Lac de Viennay!

Jos Benders, één van de mannen achter KWO, trok dit voorjaar een paar weken met de camper door Europa. Hier en daar stopte 'ie voor een nachtje vissen... zo ook op onze bestemming Lac de Viennay - Busters Lake (www.thecarpspecialist.nl/betaalwater/lac-de-viennay-busters-lake). In deze KWO Podcast vertelt hij alles over het domein: erg leuk & leerzaam en een geweldig domein om te bevissen!

De beheerder van Lac de Viennay, Gerard, is zonder twijfel één van de vriendelijkste beheerders die we op onze wateren hebben... en bovendien kent hij de wateren én de visserij op zijn duimpje! Beluister de Podcast en laat u overtuigen... Alberts Lake & Busters Lake zijn echt 2 prachtige bestemmingen op het Lac de Viennay-domein en we zijn u er erg graag van dienst!

Begin April heb ik samen met met vriendin Lac de Viennay bezocht voor twee dagen op doorreis naar Spanje. Wat een prachtig verzorgd domein. Keurige stekken, nette wegen, goede voorzieningen en mooie natuur. De beheerder Gerrard is zeer relaxed en vriendelijk en staat je met raad en daad bij. Zijn broodservice in de ochtend is top! Ik heb twee dagen op Busters Lake gevist vanaf de stek op de landtong. Een ruime, strakke stek waar vanaf je een groot deel van het water kan bevissen. Je hoort hier wel de provinciale weg, dat heb je op Alberts Lake niet. Toen ik er zat waren er geen andere vissers wat mij alle ruimte en vrijheid gaf. Ik ving in 36 uur 4 vissen terwijl het water nog erg koud was. Een schub van 10KG en 3 spiegels van 14,16 en 19KG. Erg blij mee. Het water kent veel diepte verschillen en harde platen. Ik ving alle vissen op plastic imitatie aas. De lodge is fijn en voorzien van douche, toilet, oven, keukentje en elektra. Fijne bestemming die ik zeker kan aanraden!
Jos Benders
Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Ontdek Lac de Viennay - Busters Lake

Ontdek Lac de Viennay - Alberts Lake

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

7595 vissers hebben ons al beoordeeld

9,5
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Al bijna 10 jaar boeken wij meerdere malen per jaar zowel privé met familie en vrienden, maar ook zakelijk voor onze (boilie)testsessies met teamleden en weekjes vissen met onze klanten via The Carp Specialist. Wij zijn daardoor op vele bestemmingen geweest in zowel Nederland, België, Frankrijk en Italië. Altijd is het perfect geregeld, of we nu 1 of 2 stekken boeken, een weekendje of een hele week een water exclusief afhuren, het is altijd goed georganiseerd door Bas en Jeroen en goed geregeld met de watereigenaren. Perfecte locaties, wateren met een mooi en groot visbestand en een grote keuze in water, bestand, faciliteiten en rij-afstanden, keuze genoeg! Omdat wij ook wel eens wat extra’s als we met een hele groep zijn er iets dan iets voor de hele groep 'geregeld' moet worden – BBQ of materiaal is een belletje met Bas of Jeroen voldoende. Het is ook fijn dat ze altijd gewoon te bereiken zijn of dat ze je op korte termijn even terugbellen. Ook voor advies en informatie vooraf, mbt het water waar je heen wilt staan ze altijd klaar. The Carp Specialist – 5 Stars of Quality!
9
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Hans & Quint Ramerman
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 60.528 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

KWO
Cipro Baits
MTC Baits
Nash Tackle
Grain Baits
Dynamite Baits
NTEC
Dragon Baits
PK Baitboats
Koicenter Tiel
Korda