Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Laat uw karperfoto's niet verstoffen op uw PC!

Laat uw karperfoto's niet verstoffen op uw PC Wintertip: aan de slag ermee!

Bij het gros van de karpervissers belanden de karperfoto´s na een geslaagde vissessie ergens op de computer om er vervolgens niets meer mee te doen. Prachtig die digitale camera´s, maar zeg eens eerlijk: hoe vaak neemt u de tijd om die foto´s nog een terug te kijken? Zonde eigenlijk, want bij het bekijken van de foto´s komen de verhalen, avonturen en belevenissen in gedachten snel weer bovendrijven. Tijd dus om achter de PC te kruipen en wat inspiratie op te doen!

Karperfoto's bewerken mooi kan altijd mooier!

U hoeft de karpermagazines maar open te slaan en keer op keer wordt u verrast door prachtige foto´s en de mooiste sfeerbeelden. De meeste schrijvers zijn dan ook zeer fanatiek in hun fotografie en bezitten zowel de juiste producten als kennis om die ene topfoto te schieten. Echter, met enkele simpele bewerkingen kunt u ook bestaande foto´s nieuw leven inblazen en ze klaarmaken voor gebruik. Wat dacht u bijvoorbeeld van een eigen fotoalbum, die recordvis afgedrukt op een mooi canvasdoek en de mooiste foto´s op uw eigen Hyves of de site van The Carp Specialist?

Google Picasa 3, een gratis fotoprogramma en bovendien doodsimpel

Voor een deftig en uitgebreid fotobewerkingsprogramma zoals Adobe Photoshop bent u al snel enkele honderden euro´s kwijt, Google biedt echter een geheel gratis programma aan in de vorm van Picasa. Dit kunt u eenvoudig downloaden via deze pagina. Het programma stelt u niet alleen in staat om foto´s te bewerken, maar ook om deze te verkleinen (erg belangrijk voor internet) en ze zelfs online te plaatsen in een eigen fotoalbum zodat uw vismaten mee kunnen genieten van de goede vangsten!

Importeer uw foto's in Picasa

Stap 1 na de installatie is het importeren van uw bestaande foto´s in het programma. Heeft u al foto´s op uw PC staan? Het programma vindt ze automatisch en rangschikt ze systematisch zodat u simpel verschillende albums kunt maken van uw diverse vissessies. Na het importeren kunt u iedere foto afzonderlijk bewerken, met leuke functies zoals:
- Bijsnijden
- Contrast en kleur aanpassen
- Retoucheren (hiermee kunt u bijvoorbeeld de achtergrond onherkenbaar maken)
- Extra schaduw of licht toevoegen
- Speciale effecten toepassen
Wanneer de foto geheel naar wens is kunt u deze opslaan door te kiezen voor Afbeelding naar map exporteren. Hierdoor wordt het origineel bewaard en uw aangepaste foto onder een andere naam opgeslagen. Hier krijgt u tevens de mogelijkheid de foto te verkleinen. Standaard staat dit afgesteld op 800 pixels breedte, een prima keuze voor gebruik op internet. Omdat de kwaliteit en bestandsgrootte van foto´s tegenwoordig erg goed is, en de internetverbinding deze grote bestanden niet goed aankan is het raadzaam om uw foto´s hiervoor altijd kleiner te maken. Het is namelijk vaak niet mogelijk om foto´s in hun originele formaat te gebruiken op internet, en bovendien veel te tijdrovend. Ook op de website van The Carp Specialist is het mogelijk de foto´s van uw sessie zelf up te loaden, foto´s met een breedte van 800 pixels zijn hier perfect voor geschikt!.

En verder albums, schilderijen enzovoorts

Met de aangepaste foto´s zijn de mogelijkheden eindeloos! Zelf hebben we goede ervaringen met het maken van fotoalbums, canvasdoeken en het afdrukken van foto´s op groot formaat via canvassite.nl.
Wij zijn erg benieuwd naar jullie vorderingen en creativiteit, stuur ons uw mooiste foto´s toe op [email protected]! Alle ontvangen foto´s plaatsen we in dit artikel en de mooiste inzending wordt beloond met een mooi The Carp Specialist T-Shirt!
Succes en veel plezier met het 'pimpen' van uw eigen foto's!

Deze karpervissers doen mee met de Karperklets Foto Competitie

Deelname Sabine Groenhof (originele foto)
Deelname Sabine Groenhof (aangepaste foto)
Deelname Michel Groenhof (originele foto)
Deelname Michel Groenhof (aangepaste foto)
Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

6990 vissers hebben ons al beoordeeld

9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Al bijna 10 jaar boeken wij meerdere malen per jaar zowel privé met familie en vrienden, maar ook zakelijk voor onze (boilie)testsessies met teamleden en weekjes vissen met onze klanten via The Carp Specialist. Wij zijn daardoor op vele bestemmingen geweest in zowel Nederland, België, Frankrijk en Italië. Altijd is het perfect geregeld, of we nu 1 of 2 stekken boeken, een weekendje of een hele week een water exclusief afhuren, het is altijd goed georganiseerd door Bas en Jeroen en goed geregeld met de watereigenaren. Perfecte locaties, wateren met een mooi en groot visbestand en een grote keuze in water, bestand, faciliteiten en rij-afstanden, keuze genoeg! Omdat wij ook wel eens wat extra’s als we met een hele groep zijn er iets dan iets voor de hele groep 'geregeld' moet worden – BBQ of materiaal is een belletje met Bas of Jeroen voldoende. Het is ook fijn dat ze altijd gewoon te bereiken zijn of dat ze je op korte termijn even terugbellen. Ook voor advies en informatie vooraf, mbt het water waar je heen wilt staan ze altijd klaar. The Carp Specialist – 5 Stars of Quality!
9
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Hans & Quint Ramerman
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 58.639 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Cipro Baits
MTC Baits
Grain Baits
PK Baitboats
KWO
Korda
Dragon Baits
NTEC
Dynamite Baits
Nash Tackle
Koicenter Tiel