Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Last-minute deals voor Windmill Lake… en de laatste updates vanaf het Windmill Family Lake!

Dat er op Windmill Lake elke winter hard wordt gewerkt om verbeteringen door te voeren voor onze gasten, dat mag geen nieuws zijn. Echter… deze week hebben Anton & Diaan twee heuse boomchirurgen te gast op het domein. In verband met enkele zware stormen in 2018 en de leeftijd van de bomen op het domein is besloten om elke boom stuk voor stuk te bekijken en waar nodig kap- of snoeiwerkzaamheden uit te voeren. Er wordt dus flink gezaagd op het domein. Maakt u zich geen zorgen: het wordt geen ‘kale bedoeling’ op Windmill Lake. Enkel de bomen die een potentieel gevaar vormen worden gesnoeid of gekapt.

En ook op het nieuwe Windmill Family Lake wordt hard gewerkt…

Ondertussen zijn Diaan & Anton zelf hard aan het werk op het nieuwe Windmill Family Lake. Hier wordt de laatste hard gelegd aan de bouw en inrichting van het Chalet, de luxe steiger en de hekwerken. Een en ander wordt zo ingericht dat onze gasten er perfect kunnen vissen vanaf het schiereiland en tegelijkertijd er voldoende hekwerken worden geplaatst om de kinderen veilig rond te laten lopen. Deze accommodatie zal zich dus (ook) perfect lenen voor een ontspannen karpervisvakantie voor gezinnen met jonge kinderen. Met onder andere het pretpark Le Pal op korte reisafstand zijn er ook in de omgeving veel leuke activiteiten te ontplooien.
Het interieur van het nieuwe Chalet komt van de hand van Diaan: netjes, vrolijk, verzorgd en natuurlijk gloednieuw. Hier gaat u zich vast thuisvoelen! Enne… vergeet ook zeker het zwembad niet: een heerlijke plek om te ontspannen!

Last-minute deal op Windmill Lake

Op het grotere Windmill Lake zijn in april en mei 2019 momenteel nog een drietal weken beschikbaar waarop we graag vissers verwelkomen:
  • 13 t/m 20 april 2019 -> stek 1 & 2 zijn nog vrij
  • 27 april t/m 4 mei 2019 -> stek 2 & 4 zijn nog vrij
  • 11 t/m 18 mei 2019 -> stek 1 & 2 zijn nog vrij
Heeft u zin en tijd om deze data te komen vissen op Windmill Lake? Boek dan nu uw visvakantie en bij aankomst krijgt u 2 avonden kosteloos een volledige maaltijd verzorgd voor u en uw gezelschap!
Bekijk dit betaalwaterMeld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraagonze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Ontdek Windmill Lake

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

5826 vissers hebben ons al beoordeeld

9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Al bijna 10 jaar boeken wij meerdere malen per jaar zowel privé met familie en vrienden, maar ook zakelijk voor onze (boilie)testsessies met teamleden en weekjes vissen met onze klanten via The Carp Specialist. Wij zijn daardoor op vele bestemmingen geweest in zowel Nederland, België, Frankrijk en Italië. Altijd is het perfect geregeld, of we nu 1 of 2 stekken boeken, een weekendje of een hele week een water exclusief afhuren, het is altijd goed georganiseerd door Bas en Jeroen en goed geregeld met de watereigenaren. Perfecte locaties, wateren met een mooi en groot visbestand en een grote keuze in water, bestand, faciliteiten en rij-afstanden, keuze genoeg! Omdat wij ook wel eens wat extra’s als we met een hele groep zijn er iets dan iets voor de hele groep 'geregeld' moet worden – BBQ of materiaal is een belletje met Bas of Jeroen voldoende. Het is ook fijn dat ze altijd gewoon te bereiken zijn of dat ze je op korte termijn even terugbellen. Ook voor advies en informatie vooraf, mbt het water waar je heen wilt staan ze altijd klaar. The Carp Specialist – 5 Stars of Quality!
9
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Hans & Quint Ramerman
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 54.788 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

MTC Baits
Cipro Baits
Dynamite Baits
Korda
KWO
Dragon Baits
Grain Baits
Koicenter Tiel
PK Baitboats
NTEC
Nash Tackle