Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Lees hier: Fam. Braad beleeft een super karpervisvakantie op Windmill Lake!

Jeffrey genoot, samen met zijn hoog zwangere vrouw, van een geweldige karpervisvakantie bij ons op Windmill Lake. Hieronder lees zijn belevenis op één van onze top bestemmingen!
Windmill Lake, een pittoresk stuk land, wat voor mij een stukje hemel op aarde is. Als ik hier een week verblijf komt rust, genieten en vissen voor mij bij elkaar. Tussen de velden en de heuvels van de regio Vaumas waar je geen andere geluiden hoort dan de wind door de bomen, in het najaar de eikels die van de bomen vallen en hoogstens één keer per dag een auto die voorbij rijdt. Deze is dan van Pieter Post, verder alleen maar natuur en rust. Hier kan ik samen met mijn vriendin en hond(je) genieten, hier laat ik het drukke Randstadsleven achter mij. Geen hectiek van de dagelijkse werkzaamheden, geen files, geen luchtvervuiling en geen race tegen de klok. Alleen maar natuur, rust, goed gezelschap en vissen.
Zoals ik al eerder zei Windmill Lake is voor mij dat waar alles samen komt. De combinatie van een luxe vakantie en karpervissen. Windmill Lake is met zijn 2.5 hectare geen groot water, maar biedt ruimte genoeg om hier met 4 vissers te vissen. De houten chalets op stek 1 en 2 en het grote chalet op stek 4 geven die extra luxe waardoor je er een geslaagde gezinsvakantie van kan maken. Heb je geen zin om te koken dan is dat geen probleem. Anton en Diane maken de lekkerste ontbijtjes, lunches en avonddiner klaar, welke genuttigd kan worden op de stek of in de gezellige bistro. De Bistro genoot altijd mijn voorkeur. Even de hengels uit het water en met zijn alle genieten van een vers en met liefde bereide maaltijd waar Diane hard voor heeft staan zwoegen in de keuken. Het is zeker aan te raden.
In de afgelopen twee jaar ben ik vier keer afgereisd naar dit mooie kleine stukje natuurpracht waar Anton en Diane zorgen dat hun gasten niets te kort komen. Vorig jaar in het voorjaar reisde ik er samen met mijn kleine harige vismaatje Daisy voor het eerst heen. In deze tijd had ik het even helemaal gehad, op mijn werk verliep het niet zo als ik wilde ik en alle hectiek om mij heen was het tijd om het hoofdje weer eens leeg te maken. Gelukkig had mijn lieve vriendin dit snel door en merkte op dat ik er maar even tussen uit moest.
Dat betekent voor mij maar één ding en dat is contact opnemen met onze Bas van Klaveren. Mijn persoonlijke visvakantie specialist. Gezien ik niet echt een held ben en mijn Frans niet verder komt dan Bonjour Ca va en iets vanuit uit mijn Franse les van de middelbare school wat klinkt als Qu’est que c’est “vandaag de dag van nog steeds geen idee wat het betekent” (sorry meneer Rietveld van de leraar Frans middelbare school) maar ja ik heb er nog geen ruzie door gekregen, dus het zal wel goed zijn.
Hierdoor raadde Bas mij aan om naar Windmill Lake te gaan waar je weinig Frans hoeft te praten want de eigenaren Anton en Diane zijn Nederlands. Nou ja ze komen van Scheveningen. Lekkah uit de Haagse windstreek.
Tijdens deze week had ik mijn vriendin al redelijk bestookt met berichten dat wij samen hier gaan terugkeren. Het is namelijk zo dat mijn vriendin het niet meer red om een week in een tent op stretcher te leven, omdat zij nek en rugklachten heeft vanuit een auto ongeluk een aantal jaren geleden. Op dat soort momenten mis ik haar wel. Om dus weer heerlijk samen een week op pad te gaan en te genieten, was Windmill Lake een prachtige oplossing gezien de luxe chalets.
Bij thuiskomst heb ik meteen voor het najaar weer stek 1 geboekt, alleen dan voor ons drie. Dus vol verwachting gingen wij weer terug en inderdaad wat ik had verwacht klopte helemaal. Dit was voor ons ideaal om samen te kunnen genieten van een week vissen in Frankrijk.
Helaas was er al een lange tijd weinig regen gevallen en hierdoor stond het water bijna 50 cm lager dan normaal wat voor mij betekende dat ik maar weinig water overhield. Na één vis op zondag bleef het verder heel stil. Gelukkig kon ik nog genieten van de omgeving en trokken wij er regelmatig op uit om in de omgeving te wandelen en lekker te ontspannen. Daardoor maakte ik mij niet zo druk over de vangsten.
Na deze ervaring hadden wij meteen voor 2017 in het voorjaar en het najaar geboekt. Alleen werd ineens op 14 februari onze planning voor het najaar in de war geschopt. Door een mooie wens die in vervulling kwam moesten wij gebruik maken van de welbekende service van Bas van The Carp Specialist. Mijn vriendin was zwanger en in de week dat wij geboekt hadden zou zij 37 weken zijn. Dat zou wel erg spannend worden. Natuurlijk geen probleem, Bas regelde wel dat we een paar weken eerder konden. Voor de zekerheid ook maar meteen stek 4 geboekt met de caravan met toilet. Want tegen die tijd zou het niet handig zijn dat Nancy steeds naar het toiletgebouw moest lopen.
Hoe herken je luxe tijdens een visvakantie? Dat kan ik jullie wel beschrijven toen wij dit najaar voor stek 4 gingen. Mijn vriendin Nancy was 34 weken zwanger. Omdat wij daarom niet 's nachts wilden rijden, kregen wij van Anton en Diane het aanbod om dan vrijdag op de dag aan te komen en de nacht te mogen verblijven in het gastenverblijf. Dat was natuurlijk super voor Nancy. Deze week betekende dus voor ons in feite de laatste keer met zijn drietjes (Nancy, Daisy de hond en ik) op Windmill Lake. De week ervoor had de man die verbleef op stek 4 veertig vissen gevangen op 3 hengels. Daar kun je dus alleen maar respect voor hebben.
Deze week heb ik eigenlijk niet zo veel gevist en liet de nachten een beetje voor wat ze waren. Ondanks dat en het wisselende weer, wat niet ten goede kwam, kon ik nog 15 vissen landen en ieder karper weer in zijn eigen pracht en kracht.
Het mooie nieuws kwam 3 weken later (maar goed dat wij omgeboekt hadden). Nancy beviel en wij zijn de trotse ouders geworden van een prachtige dochter Sanne. Ik kan wel zeggen de mooiste vangst met haar 6 pond die je als visser maar kan hebben.
Ik kan iedereen Windmill Lake dan aanraden. Er is voor ieder wat wils. Kinderen hebben de ruimte, er is een zwembad, lekker eten en je kunt in alle rust genieten van een welverdiende vakantie. Wil je hardcore vissen, grote vissen najagen of gewoon lekker rustig aan, alles is hier mogelijk en ik kan wel zeggen in een vijf sterren accommodatie.
Eind dit jaar is het meer leeg gepompt en zijn er nieuwe vissen vanuit het kweekmeer uitgezet. Een deel van het oude bestand mogen rustig herstellen en zijn verwijderd van het water. Je kunt dus weer hele mooie nieuwe exemplaren aan karper vangen.
Anton en Diane zijn erg zuinig op water en dat merk je ook aan het onderhoud en de conditie van de vissen. Je hebt er geen last van witvis, daardoor kun je met klein en attractief aas vissen wat ik iedereen aan kan raden.
Lets find some beautiful places to get lost - Jeffrey Braad
Bekijk dit betaalwaterMeld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Ontdek Windmill Lake

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

6968 vissers hebben ons al beoordeeld

9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Ik ben karpervisser in hart en nieren en boek sinds een jaar of 5 mijn visvakanties bij The Carp Specialist. Ooit zal ik ongetwijfeld wel een keer naar Frankrijk af reizen, maar ik ben verzot op vislocatie Het Broek in Nederland. Alles wordt altijd prima verzorgd en de reisdocumenten zijn ruim op tijd en zeer overzichtelijk. Er staan al weer verschillende trips in de planning en ik kijk er enorm naar uit!
9
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Leo Reichholdt
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 58.473 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Dragon Baits
Cipro Baits
MTC Baits
Grain Baits
Koicenter Tiel
Dynamite Baits
KWO
Korda
NTEC
PK Baitboats
Nash Tackle