Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Livardière in 2019: terug naar slechts 7 stekken!

Livardière is al ruim 10 jaar één van de vaste waarden in het pakket van The Carp Specialist! Beheerder Bernard kent 't water op zijn duimpje en in de loop der jaren is het uitgegroeid tot een prachtig volgroeid 'big fish' water om een rustig en mooi gelegen domein. Tijdens ons bezoek in de zomer van 2018 hebben we enkele mooie verbeterpunten voor het 2019 besproken, waarbij het grootste nieuws is dat er 2 stekken (de stekken 1 & 6) gesloten zullen worden om de omliggende stekken meer visruimte te geven. Ook zijn de stekken 2 & 4 aangewezen als 'vaste' stekken voor maximaal 1 visser. De stekken 3, 5, 7, 8 & 9 zijn nu vast voor 2 personen.
Met deze nieuwe stekindeling biedt het water plaats aan 12 vissers op ruim 17,5 hectare water. Veel rust en ruimte dus voor iedere visser... zodat u kunt genieten van een heerlijke ontspannen visvakantie op een prachtig domein. Vanuit The Carp Specialist heten we u van harte welkom op Livardière!
Bekijk dit betaalwaterMeld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Ontdek Livardière

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

6975 vissers hebben ons al beoordeeld

9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Al bijna 10 jaar boeken wij meerdere malen per jaar zowel privé met familie en vrienden, maar ook zakelijk voor onze (boilie)testsessies met teamleden en weekjes vissen met onze klanten via The Carp Specialist. Wij zijn daardoor op vele bestemmingen geweest in zowel Nederland, België, Frankrijk en Italië. Altijd is het perfect geregeld, of we nu 1 of 2 stekken boeken, een weekendje of een hele week een water exclusief afhuren, het is altijd goed georganiseerd door Bas en Jeroen en goed geregeld met de watereigenaren. Perfecte locaties, wateren met een mooi en groot visbestand en een grote keuze in water, bestand, faciliteiten en rij-afstanden, keuze genoeg! Omdat wij ook wel eens wat extra’s als we met een hele groep zijn er iets dan iets voor de hele groep 'geregeld' moet worden – BBQ of materiaal is een belletje met Bas of Jeroen voldoende. Het is ook fijn dat ze altijd gewoon te bereiken zijn of dat ze je op korte termijn even terugbellen. Ook voor advies en informatie vooraf, mbt het water waar je heen wilt staan ze altijd klaar. The Carp Specialist – 5 Stars of Quality!
9
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Hans & Quint Ramerman
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 58.598 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Cipro Baits
Korda
Koicenter Tiel
PK Baitboats
KWO
Dragon Baits
MTC Baits
Nash Tackle
Grain Baits
NTEC
Dynamite Baits