Luxe karpervissen? Boek de 4-persoons Safaritent op Merenye in Hongarije!

Geplaatst door Bas van Klaveren op 18-12-2017

Merenye is één van onze meest populaire betaalwateren... karpervissers, vrienden en familie zijn er dolgraag vanwege de prachtige accommodaties, het prima Belgische beheer en natuurlijk de uitdagende visserij. De 3 luxe Gites met zwembad zijn eigenlijk vrijwel altijd volgeboekt, vandaar dat er hard gewerkt is om een vierde accommodatie toe te kunnen voegen aan ons aanbod op Merenye. En dat is gelukt!
Vanaf zaterdag 5 mei verwelkomen wij onze eerste gasten in de gloednieuwe en ultra-luxe 4-persoons safari-tent die direct aan het water is geplaatst!

The Carp Specialist - Karpervisvakanties op betaalwater Merenye in Hongarije!

De 4-persoons safaritent staat direct aan het water en is perfect geschikt voor families of vissers die prijs stellen op wat meer luxe. De safaritent beschikt over een stroom- en wateraansluiting, douche, toilet, woonkamer met tafel en stoelen en TV. De keuken is uitgerust met koelkast, magnetron, waterkoker en koffiezetapparaat. De master-bedroom is voorzien van een 2-persoonsbed en de tweede slaapkamer is uitgerust met 2 1-persoonsbedden. Ook kunt u genieten van de grote veranda. De bivvy mag dus thuisblijven, u vist lekker luxe direct vanuit de safaritent!

The Carp Specialist - Karpervisvakanties op betaalwater Merenye in Hongarije!

Ook voor de prijs hoeft u het niet te laten: deze bedraagt € 750,- euro per week, voor maximaal 2 vissers en 2 niet-vissers. Waar wacht u nog op? Bezoek de pagina van Merenye, en blader door de online agenda om te zien of uw gewenste week nog vrij is! 

The Carp Specialist - Karpervisvakanties op betaalwater Merenye in Hongarije!

› Carpfishing in France?     › Karpfenangeln in Frankreich?     › Sitemap     › Partners