Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Maak kans op een cadeaubon voor een review!

Via deze website geven we zoveel mogelijk informatie over de karperwateren om u een karpervisvakantie aan te bieden die zoveel mogelijk aansluit op uw specifieke wensen en voorkeuren. U treft daarom informatie aan over bijvoorbeeld de historie van het water, de ligging, het karperbestand, de faciliteiten, stekken, reglementen, parkeren op de stek, winkels in de buurt, niveau van de visserij en welke soort visserij mogelijk is op het karperwater. Denk hierbij aan het vissen met een roei- en/of baitboat. Met deze informatie willen we zoveel mogelijk aansluiting bieden op hetgeen u verwacht van uw karpervisvakantie. In de rubriek KarperKlets treft u met wekelijkse regelmaat updates van de karperwateren zoals bijvoorbeeld wier- en waterstanden, sessieverslagen, vangstverslagen, meerrecords en nieuwe uitzettingen. Met deze rubriek willen we u graag op de hoogte te houden van recente ontwikkelingen maar hopen we u ook te inspireren op het vlak van de karpervisserij in zijn algemeenheid en welke mogelijkheden, faciliteiten en resultaten de verschillende karperwateren te bieden hebben.

The Carp Specialist, onze watereigenaren, beheerders ter plaatse en medekarpervissers zijn verder ook erg benieuwd naar uw vangsten en ervaringen ter plaatse. Op die manier ontstaat er inzicht in uw beleving van een karpervisvakantie op dat specifieke viswater. Met dit doel voor ogen hebben we de rubriek review per betaalwater in het leven geroepen. U kunt via een review na uw visvakantie via een 5-sterrenbeoordeling aangeven wat u van het betaalwater vindt, hoe u de begeleiding ter plaatse heeft ervaren, wat u van de faciliteiten vond en hoe u de begeleiding door ons waardeert. Via uw beoordeling ontstaat een gemiddeld cijfer per water.

Inmiddels zijn er zo’n 8157 reviews gegeven en geeft u ons een 9.5 voor de algemene begeleiding, een 9.4 voor ons aanbod, een 9.3 voor de faciliteiten en een 9.3 voor de begeleiding ter plaatse. Hier zijn wij apetrots op en u vooral enorm dankbaar voor. Via de reviews heeft u verder de mogelijkheid om de vangsten tot op de gram te delen en uw medekarpersvissers uw tips en tricks te geven zodat de vangstkansen vergroot worden. Bovendien geeft u de karpervissers die het water nog gaan bezoeken op die manier extra voorpret mee en vice versa. Dit alles volgens ons motto 'voor karpervissers, door karpervissers'.

Wij zijn u om al deze redenen bijzonder dankbaar voor de moeite die u neemt om een review in te vullen en/of uw vangst- en sfeerfoto’s op onze website te delen. Om onze dankbaarheid te uiten verloten wij als beloofd maandelijks een cadeaubon ter waarde van € 20,- onder de inzenders van een review en/of vakantiefoto’s. Deze cadeaubon kunt u direct gebruiken voor het boeken van een karpervisvakantie bij The Carp Specialist.

Voor de maand Oktober hebben wij uit alle inzendingen een winnaar getrokken. De gelukkige winnaar is heer Yves Vackier! Dit voor het achterlaten van een review na zijn visvakantie op Etang des Châteliers. De heer Vackier ontvangt de cadeaubon zo snel mogelijk per post toegestuurd. Hartelijk gefeliciteerd! Vanuit The Carp Specialist zijn wij er blij mee om uw visvakantie te mogen verzorgen. Wij hopen u bij een volgende gelegenheid weer van dienst te mogen zijn en staan graag tot uw beschikking. Wilt u ook kans maken op een cadeaubon ter waarde van € 20? Vul dan een review in na uw karpervisvakantie en/of upload uw vakantiefoto’s op de pagina van het karperwater. Wij zullen de winnaar maandelijks bekend maken in deze KarperKlets rubriek.

Wij zijn u enorm dankbaar voor de moeite die u neemt voor het schrijven van een review en/of het uploaden van uw vakantiefoto's! Om deze dankbaarheid te uiten verloten wij onder de inzenders maandelijks een cadeaubon en maken de winnaar bekend in onze KarperKlets rubriek!
Team The Carp Specialist
Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

8208 vissers hebben ons al beoordeeld

9,5
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Met karpervissen als passie, maar zonder zeëen van tijd te hebben kies ik er heel vaak voor om te vissen op de betaalwateren van The Carp Specialist. Dit om 2 heel simpele redenen: Top service en grote keuze uit super gave bestemmingen met verschillende karakteristieken! Ieder type visser vindt er visvakanties die op het lijf geschreven zijn!
9
Rating starRating starRating starRating starRating star half
David Vandevelde
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 63.074 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Cipro Baits
Nash Tackle
NTEC
KWO
MTC Baits
RidgeMonkey
Korda
Grain Baits
PK Baitboats
Koicenter Tiel
Dynamite Baits
Carplounge Tackle
Dragon Baits
Solar Tackle