Maak kennis met Mark, onze nieuwe collega!

Geplaatst door Bas van Klaveren op 26-09-2017

Misschien heeft u het al gemerkt maar sinds het begin van september is Mark de Zwart, Sportmanagement & Ondernemen student, druk bezig met zijn stage bij The Carp Specialist. Hij verzorgt de laatste waterupdates en probeert u zo voorbereid mogelijk op reis te sturen. Maar wie is Mark eigenlijk? En waarom loopt hij stage bij The Carp Specialist? Hieronder geeft hij vragen op deze antwoorden!

Ik ben fanatiek karpervisser die sinds jongs af aan. Sinds mijn 12e ga ik op karpervisvakantie met The Carp Specialist. Dit begon erg ‘houtje touwtje’ met mijn vader die mij en mijn visvriend naar Frankrijk moest rijden. Het eerste geboekte water was The Great Lake. En ja ik hoor u al denken; hoe is dat afgelopen twee jongens van 12 op The Great Lake?! Nou gelukkig had Bas het net op tijd door dat deze trip gepland was voor 2 broekies van de basisschool en bood ons een water in de buurt aan. ,,Dat paste iets meer bij ons’’ zei Bas tegen m’n vader wink.
Na veel vis wisten ik het zeker! Dit wil ik iedere zomer! En het liefst meerdere malen per jaar! 

Vissen met boot betaalwater frankrijk the carp specialist
Op links, ik op mijn eerste karpervisvakantie.

Een aantal meren en jaren verder kwam mijn tweede hobby kijken bij het karpervissen. Namelijk filmen en fotograferen. Toen ik 16 jaar oud was maakte ik mijn eerste karpervideo voor The Carp Specialist. Niet al te hoogstaand maar het viel in de smaak bij Bas. Dit resulteerde in meer vissen in Frankrijk en meer nog meer filmen!

grote karpers betwaalwater frankrijk the carp specialist
Toen ik 16 was ving ik voor het eerst een 20kg+ vis!

Het filmen werd zo belangrijk voor mij tijdens mijn visvakanties, dat mijn vrienden nog wel eens de hengel mochten pakken waardoor ik de dril mooi vast kon leggen. En één tip voor de andere fanatieke filmende karpervissers. Doe dit nooit! Voordat je het weet staat je ene maat met een 16,5kg koi in zijn handen en de andere met een prachtige spiegel van 18kg. tongue laugh

Koi betaalwater vissen The Carp Specialist
Alsjeblieft Coen! Dit is niet af te kopen met wat Kronenbourgjes 

Grote karpers op betaalwater the carp specialist
Nou Mitchell, dit kan er dan ook nog wel bij...

 

Nu, 12 jaar later en zo’n 20 tot 25 visvakanties via The Carp Specialist zit ik naast Bas achter het bureau. Mensen te helpen die, net zo enthousiast zijn als ons, de visvakantie van het jaar in te plannen. En dit doe ik maar al te graag!

Spiegel karper vissen op betaalwater in frankrijk The Carp Specialist
Één van mijn vangsten op Jurassik Carpe 1 die ik nooit zou vergeten!

› Carpfishing in France?     › Karpfenangeln in Frankreich?     › Sitemap     › Partners