Nr. 1 expert in karpervisvakanties

MEGA-KARPERSESSIE voor Willem & Kenyon op Etang des Gaulois!

Cameraman Willem Kwinten en zijn vriendin Kenyon zijn graag geziene gasten op onze wateren. Willem vist 'de pannen van het dak' en zijn filmpjes geven een goed beeld van het water én staan ook nog eens boordevol praktische tips & tricks om meer vis op de kant te krijgen. We waren dan ook erg blij dat ze samen in maart voor een paar dagen bij ons te gast waren op Etang des Gaulois... ook daar maakten de beetmelders weer overuren voor ze. In totaal wisten ze in 3 dagen goed over de 20 vissen te strikken, waarbij een drietal dikke veertigers. Nog belangrijker wellicht: er zaten ook een aantal echte parels bij :-) Genoeg gekletst: ga er lekker voor zitten en bekijk de film op ons YouTube kanaal. Als u daar toch bent, vergeet uzelf niet te abonneren!
Onderstaand vindt u nog enkele van de prachtige foto's die Willem & Kenyon schoten tijdens hun verblijf op Etang des Gaulois. Zonder twijfel is het één van onze mooiste bestemmingen! Wilt u er zelf eens vissen? Blader dan gerust eens door de online agenda en wacht vooral niet te lang met reserveren. Vanuit The Carp Specialist informeren we u erg graag over het water, we kennen 't immers op ons duimpje!
Bekijk dit betaalwaterMeld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Ontdek Etang des Gaulois

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

6378 vissers hebben ons al beoordeeld

9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Al bijna 10 jaar boeken wij meerdere malen per jaar zowel privé met familie en vrienden, maar ook zakelijk voor onze (boilie)testsessies met teamleden en weekjes vissen met onze klanten via The Carp Specialist. Wij zijn daardoor op vele bestemmingen geweest in zowel Nederland, België, Frankrijk en Italië. Altijd is het perfect geregeld, of we nu 1 of 2 stekken boeken, een weekendje of een hele week een water exclusief afhuren, het is altijd goed georganiseerd door Bas en Jeroen en goed geregeld met de watereigenaren. Perfecte locaties, wateren met een mooi en groot visbestand en een grote keuze in water, bestand, faciliteiten en rij-afstanden, keuze genoeg! Omdat wij ook wel eens wat extra’s als we met een hele groep zijn er iets dan iets voor de hele groep 'geregeld' moet worden – BBQ of materiaal is een belletje met Bas of Jeroen voldoende. Het is ook fijn dat ze altijd gewoon te bereiken zijn of dat ze je op korte termijn even terugbellen. Ook voor advies en informatie vooraf, mbt het water waar je heen wilt staan ze altijd klaar. The Carp Specialist – 5 Stars of Quality!
9
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Hans & Quint Ramerman
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 56.733 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Cipro Baits
Grain Baits
Koicenter Tiel
Nash Tackle
KWO
MTC Baits
Dynamite Baits
Korda
Dragon Baits
PK Baitboats
NTEC