Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Mijn eerste wintersessie van 2017 op De Karperhoeve!

Vrijdag 10 februari was het eindelijk weer zover we gaan voor de eerste keer in 2017 naar De Karperhoeve. Samen met mijn maatje Rob Meijs eens gaan bekijken wat het ons zou gaan brengen.

Eenmaal aangekomen bij De Karperhoeve hadden we al snel in de gaten dat de wind vanuit het oosten kwam. Nadat we onze spullen opgebouwd hadden zijn we eerst nog even naar Timmy gelopen voor een lekker bakkie het eten te bestellen en extra tips of tricks. Toen gingen we weer terug naar de stek en gingen we op ons gemak alles klaarmaken om het aas uit te gaan varen. Zo gezegd, zo gedaan... nadat we alles in hadden liggen kon het wachten beginnen gelukkig hadden we meer dan genoeg om over bij te praten.

Later op de dag konden we echt merken dat het weer nog verder om ging slaan er was al vorst voorspeld maar sneeuw! Nadat we overdag en s nachts enkele piepjes hadden gehad maar geen van de vissen echt trek leek te hebben was het tijd om de hengels maar weer eens in te halen. Timmy kwam tijdens het brengen van het ontbijt met de vraag of wij de DVD van Eddy Sterckx zouden willen kijken met hem.
Met deze temperaturen is ja dan snel gezegd, dus onder het genot van een stuk taart en een lekker bakkie hebben we samen genoten van de DVD. Daarna weer terug naar de waterkant om alles weer klaar te maken en in te gaan varen met de voerboot. Helaas is er ook in de laatste nacht geen vis aan de kant gekomen.

Nadat we in de ochtend alles opgeruimd en ingepakt hadden nog even terug naar de taverne om een bakkie te doen en bij te kletsen. Daarna richting huis en de spullen te drogen gelegd zodat ze weer klaar zijn voor de volgende sessie. Een groot compliment aan Timmy en Tine die het op De Karperhoeve perfect voor elkaar hebben het eten de sfeer waren zoals altijd weer perfect!

Bedankt en tot de volgende keer,

Gerrie Spierings
Bekijk dit betaalwaterMeld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Ontdek De Karperhoeve - Timmy's Lake

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

6975 vissers hebben ons al beoordeeld

9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Ik ben karpervisser in hart en nieren en boek sinds een jaar of 5 mijn visvakanties bij The Carp Specialist. Ooit zal ik ongetwijfeld wel een keer naar Frankrijk af reizen, maar ik ben verzot op vislocatie Het Broek in Nederland. Alles wordt altijd prima verzorgd en de reisdocumenten zijn ruim op tijd en zeer overzichtelijk. Er staan al weer verschillende trips in de planning en ik kijk er enorm naar uit!
9
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Leo Reichholdt
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 58.601 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Nash Tackle
KWO
Grain Baits
NTEC
MTC Baits
Koicenter Tiel
Dragon Baits
Korda
PK Baitboats
Dynamite Baits
Cipro Baits