Mooie najaarssessie op Jurassik Carpe 2 voor Koen en zijn vismaten!

Geplaatst door Koen Warmels op 28-11-2018

20 oktober zijn wij terug gekomen van een weekje Jurassik Carpe 2. Het was gelet op het weer een taaie week, temperaturen tot 28 a 29 ºC aan toe en de vis was op Jurassik 2 niet erg los. In totaal wisten we ongeveer 37 vissen te vangen waaronder een aantal graskarpers. Opvallend was de het merendeel van de vissen kwam van stek 10/11 en dan met name strak tegen de overkant aan. Er werden drie 30'ers gevangen van 15.1kg (schub), 15.3kg (koi/ghost), 18.3kg (spiegel). Het merendeel van de vissen lag tussen de 10 en 13 kg. Het waren mooie vissen om te zien, maar het gemiddelde gewicht viel wel wat tegen.

The Carp Specialist - Karpervissen op betaalwater Jurassik Carpe 2

Het water verder is zeer mooi om met een groep af te huren en het ligt er mooi, enige jammere is een beetje de weg die er langs loopt maar dat heb je soms. Het chalet is ook geweldig handig om dan te gebruiken, in dit geval met name voor de koelkast hoewel wij helaas een paar dagen geen gebruik konden maken van de douche omdat de eigenaar bezig was met de watertoevoer en dit ging niet helemaal goed. Verder wel een prima kerel die wil helpen waar nodig is.

The Carp Specialist - Karpervissen op betaalwater Jurassik Carpe 2

Qua stekverdeling is het goed opgezet, hoewel ik me niet kan voorstellen dat er mensen zijn die er willen vissen wanneer alle stekken vol zijn. Wanneer je dan namelijk met vier hengels vist heb je wel erg weinig ruimte om iets te doen. Bijvoorbeeld bij de stekken 9/10/11 is er wanneer ze alle drie bezet zijn weinig ruimte. Dit geldt net zo voor de "lange kant'. Maar ja dat is ook een beetje betaalwater eigen natuurlijk. De stekken zijn verder mooi aangelegd en er is ruimte genoeg op Jurassik Carpe 2.

The Carp Specialist - Karpervissen op betaalwater Jurassik Carpe 2

› Carpfishing in France?     › Karpfenangeln in Frankreich?     › Sitemap     › Partners