Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Mooie najaarssessie op Jurassik Carpe 2 voor Koen en zijn vismaten!

20 oktober zijn wij terug gekomen van een weekje Jurassik Carpe 2. Het was gelet op het weer een taaie week, temperaturen tot 28 a 29 ºC aan toe en de vis was op Jurassik 2 niet erg los. In totaal wisten we ongeveer 37 vissen te vangen waaronder een aantal graskarpers. Opvallend was de het merendeel van de vissen kwam van stek 10/11 en dan met name strak tegen de overkant aan. Er werden drie 30'ers gevangen van 15.1kg (schub), 15.3kg (koi/ghost), 18.3kg (spiegel). Het merendeel van de vissen lag tussen de 10 en 13 kg. Het waren mooie vissen om te zien, maar het gemiddelde gewicht viel wel wat tegen.
Het water verder is zeer mooi om met een groep af te huren en het ligt er mooi, enige jammere is een beetje de weg die er langs loopt maar dat heb je soms. Het chalet is ook geweldig handig om dan te gebruiken, in dit geval met name voor de koelkast hoewel wij helaas een paar dagen geen gebruik konden maken van de douche omdat de eigenaar bezig was met de watertoevoer en dit ging niet helemaal goed. Verder wel een prima kerel die wil helpen waar nodig is.
Qua stekverdeling is het goed opgezet, hoewel ik me niet kan voorstellen dat er mensen zijn die er willen vissen wanneer alle stekken vol zijn. Wanneer je dan namelijk met vier hengels vist heb je wel erg weinig ruimte om iets te doen. Bijvoorbeeld bij de stekken 9/10/11 is er wanneer ze alle drie bezet zijn weinig ruimte. Dit geldt net zo voor de "lange kant'. Maar ja dat is ook een beetje betaalwater eigen natuurlijk. De stekken zijn verder mooi aangelegd en er is ruimte genoeg op Jurassik Carpe 2.
Bekijk dit betaalwaterMeld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Ontdek

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

vissers hebben ons al beoordeeld

Algemeen
Faciliteiten
Ons aanbod
Begeleiding
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Koicenter Tiel
Dynamite Baits
Cipro Baits
NTEC
Korda
MTC Baits
Grain Baits
PK Baitboats
Dragon Baits
Nash Tackle
KWO