Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Nieuw betaalwater in Nederland: Carpfarm Lake!

Vanuit The Carp Specialist zijn we er bijzonder trots op om het Nederlandse betaalwater Carpfarm Lake aan ons assortiment toe te voegen. Eigenaar Bert en zijn vrouw Gea hebben een duidelijk beeld voor ogen gehad bij het creëeren van dit paradijs: veel rust, veel ruimte, veel uitdaging en veel GROTE VIS! Na jarenlang privé bevist te zijn door Bert en enkele van zijn gelukkige visvrienden is de tijd gekomen om deze schatkist te delen met andere vissers. Maar pas op: hier dient keihard gewerkt te worden om één van de parels op de kant te krijgen.

Carpfarm Lake is zo'n 10 hectare groot en beschikt over een zestal stekken: een drietal 1-persoonsstekken en een drietal 2-persoonsstekken. Veel visruimte dus, en ook mogelijkheden in overvloed. Elke stek heeft zo zijn hotspots en Bert of één van zijn teamleden vertelt u hier graag over. Gedurende uw visvakantie maakt u jacht op ongeveer 320 karpers, waarvan er minstens 15 boven de 20kg wegen, 4 boven de 25kg wegen en daarnaast nog 2 grote koi van 17 en 20kg. Het gemiddeld gewicht van de karpers zal zo rond de 15kg liggen. Elke stek is voorzien van een onthaakmat, weegzak en driepoot. Optioneel is er ook een gloednieuwe polyester boot beschikbaar op elke stek, compleet uitgerust met een Raymarine dieptemeter, accu & elektromotor. 

Deze zomer viste het team van The Carp Specialist zelf enkele sessies op het mooie water, en ook de bekende vissers Peter Vlasveld, Willem Kwinten, Pilaar & Hofman en de teams van Strategy & Saga weten de weg te vinden naar dit Nederlandse karperwater. Niet zonder reden... want de kans op een echte 'big fish' is hier echt aanwezig, en dat zo dichtbij huis :-)

Zin om de uitdaging aan te gaan? We heten u vanuit The Carp Specialist op het mooie en uitdagende Carpfarm Lake! Op de betaalwaterdetailpagina van Carpfarm Lake leest u alles over het water en bekijk ook de 3 video's die we reeds schoten op het water op ons YouTube-kanaal.

Carpfarm Lake is alleen voor een week te reserveren en terecht: hier moet echt gewerkt worden om vis op de kant te krijgen en als u er bent, wilt u echt niet meer weg :-)
Bas van Klaveren
Bekijk dit betaalwaterMeld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Ontdek Carpfarm Lake

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

8014 vissers hebben ons al beoordeeld

9,5
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Zowel zakelijk als privé boeken wij onze visvakanties bij The Carp Specialist. Bas staat altijd voor je klaar en denkt graag met je mee wat betreft water keuze. Overzichtelijke website waardoor het filteren naar jouw perfecte visvakantie zeer gemakkelijk is. Wij boeken onze visvakanties nu al ruim 10 jaar bij The Carp Specialist en zullen dat zonder twijfel nog lang blijven doen!
8
Rating starRating starRating starRating star
Tom & Maarten Snoek
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 61.783 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

PK Baitboats
Korda
KWO
NTEC
Nash Tackle
MTC Baits
Koicenter Tiel
Grain Baits
Dragon Baits
Cipro Baits
Dynamite Baits