Nieuw meerrecord voor Lac de Viennay - Alberts Lake: 28,2kg!

Geplaatst door Bas van Klaveren op 26-11-2018

Het najaar staat bekend als uitstekend jaargetijde om zware karper te vangen... de vis is dat op topgewicht en bovendien azen de zwaardere karpers langer door om een goede buffer aan te leggen voor de winter. Na het sneuvelen van de meerrecords op Etang des Gaulois en Merenye is het nu de beurt aan Lac de Viennay - Alberts Lake!

In de afgelopen jaren hebben we het visbestand op Alberts Lake bijzonder mooi zien ontwikkelen. Van 'runswater' in 2013 tot 'bakkenwater' in 2018 grin Waar in 2013 weken met meer dan 80 karpers per weer geen uitzondering waren, zien we in 2018 dat de gemiddelde vangsten per week eerder uitkomen op zo'n 30-40 vissen per week op het water. Echter... met een gemiddeld gewicht van de karpers van zo'n 15kg is er zeker geen reden tot klagen grin Naast het hoge aantal dertigers en veertigers, kennen we momenteel 2 topvissen op het water. Deze 2 vissen, beiden spiegelkarpers, werden dit jaar gevangen op 27kg en resp. 28,2kg! Met een uitgekiende voerstrategie voor de komende winterperiode én de uitstekende groei gedurende de afgelopen jaren zou het ons niet verbazen als één van deze vissen zo maar eens zou kunnen doorschieten naar 30kg in het 2019-seizoen.

The Carp Specialist - Karpervissen op betaalwater in Frankrijk - Alberts Lake - Karpervisvakanties
Het nieuwe meerrecord op Alberts Lake: 28,2kg!

The Carp Specialist - Karpervissen op betaalwater in Frankrijk - Alberts Lake - Karpervisvakanties
En de andere zijde van de topvis

Naast het bijzondere visbestand wordt Alberts Lake geroemd vanwege de uitstekende faciliteiten en de super vriendelijke beheerder Gerard. Lees de reviews zeker eens door op onze website, die zullen u ongetwijfeld aanspreken!

The Carp Specialist - Karpervissen op betaalwater in Frankrijk - Alberts Lake - Karpervisvakanties
De 'nummer 2' van Alberts Lake op 27kg!

Zelf op karpervisvakantie op Alberts Lake? Wacht niet te lang met boeken!

Inmiddels kent Albers Lake al jaren een schare aan karpervissers die er jaar op jaar een leuke visvakantie beleven. Hierdoor is de beschikbaarheid wat beperkt en is het dus raadzaam om niet te lang te wachten met reserveren. Mocht u verdere vragen hebben, neem dan gerust contact op met het team van The Carp Specialist.

› Carpfishing in France?     › Karpfenangeln in Frankreich?     › Sitemap     › Partners