Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Nu verkrijgbaar: dieptekaarten van onze Franse betaalwateren!

Het belang van het aanbieden van het aas op de juiste plek, niet alleen waar de vis zwemt maar ook aast, wordt vaak onderschat. Door het gebruik van een dieptekaart op groot formaat (60x40cm) heeft u in één opslag duidelijk waar de interessante diepteverschillen te vinden zijn, en op welke plaatsen binnen uw stek u bij welke omstandigheden uw aas het beste kunt aanbieden. Omdat het zelf in kaart brengen van de stek, of het gehele water, erg veel tijd in beslag neemt en het bovendien de aanwezige vissen op de stek snel kan wegjagen scheelt 't veel tijd en moeite een dieptekaart aan te schaffen.
In de afgelopen winter hebben we de wateren Badger's Holt, Domaine de Boux, Domaine des Iles (Main & Back Lake), Etang de la Botte, Etang de la Livardière, Gravière des Saules, Lac de Villedon, Lac Serreire, Robin Lake & The Great Lake met behulp van professionele apparatuur volledig in kaart gebracht.
Het resultaat is een prachtige full-color dieptekaart op groot formaat (60x40cm) die net zoals een landkaart handzaam is op te vouwen. De kaart is waterbestendig, en bezit een duurzame coating en zeefdruk waardoor u meerdere sessies plezier houdt van uw kaart en u hem ook in de boot probleemloos kunt gebruiken. Ook kunt u er met markerstift perfect aantekeningen op maken zodat u uw visstekken en vangsten nauwkeurig kunt vastleggen.
Het bestellen gaat eenvoudig: vul op uw reservering het aantal dieptekaarten (€ 30,- per stuk) aan dat u wenst (zodat u deze ook voor uw vismaten kunt bestellen) en u krijgt de kaarten bij ontvangst van de betaling automatisch per post thuisgestuurd. Als u uw reis al heeft vastgelegd kunt u eenvoudig per e-mail uw bestelling doorgeven op [email protected].
Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

vissers hebben ons al beoordeeld

Algemeen
Faciliteiten
Ons aanbod
Begeleiding
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Grain Baits
KWO
PK Baitboats
Dragon Baits
Korda
Dynamite Baits
MTC Baits
NTEC
Koicenter Tiel
Cipro Baits
Nash Tackle