Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Bent u de eerste Nederlandse of Belgische visser op het Italiaanse Wild Lake?

Na een voorbereiding van maanden is het eindelijk zover... we zijn er bijzonder trots op om u ons eerste Italiaanse water te mogen voorstellen: Wild Lake!
Wateren zijn er, ook in Italië, in overvloed. Maar om de echte parels te vinden, dan kunt u uiteraard vertrouwen op The Carp Specialist. En Wild Lake, dat is - zonder twijfel - echt een bijzonder meer! Groot, wild (vandaar de naam), zeer ruim qua stekken en een visbestand om van te smullen. Met schubkarpers tot 31kg en spiegels tot dik over de 25kg is Wild Lake niet 'zo maar' een bakkenwater. Wat het water echt bijzonder maakt is de unieke beschubbing van de aanwezige spiegelkarpers. Het zo overdreven zijn om te zeggen dat alle spiegelkarpers royaal beschubt zijn, maar het aantal volschubs, rijenkarpers en zwaarbeschubte spiegelkarpers is uitzonderlijk te noemen op het water.
Op zo'n 60 hectare water zijn er in totaal slechts 10 2-persoonsstekken gecreeerd, waardoor u erg veel ruimte heeft per stek en nooit 'op de lip' zit bij uw medevissers. Gecombineerd met een prachtige begroeiing, veel obstakels en een adembenemende natuur (wij spotten zelfs enkele vossen tijdens ons bezoek) maakt het Wild Lake tot een zeer bijzondere bestemming voor een karpervisvakantie.
Qua reisafstand zal Italië u wellicht wat afschikken, echter... vanaf Nederland en België is het voor de meeste vissers nog geen 1000km, waarvan het gros over de comfortabele snelwegen van Duitsland en Zwitserland. Zonder aan te zetten tot (te) snel rijden... daar vliegt de afstand natuurlijk voorbij. Vanuit The Carp Specialist kunnen we in ieder geval zeggen: de reis naar Wild Lake is elke kilometer meer dan waard!
Bekijk de onderstaande video eens, lees de detailpagina van WIld Lake eens op uw gemak door en 'last, but not least' bekijk de foto's eens goed. Wellicht is uw volgende visvakantie dan wel in La Bella Italia!
P.S. Voor de eerste 5 reserveringen hebben we een leuk presentje klaarstaan, die u na boeking automatisch thuisgestuurd krijgt!
Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

vissers hebben ons al beoordeeld

Algemeen
Faciliteiten
Ons aanbod
Begeleiding
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Grain Baits
Cipro Baits
Dragon Baits
Koicenter Tiel
Dynamite Baits
KWO
MTC Baits
PK Baitboats
Korda
Nash Tackle
NTEC