Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Op karpervisvakantie op Merenye in Hongarije!

In de winter maanden waren we aan het uitkijken voor een mooi water, maar dan toch met een uitdaging. De kilometers deden er niet toe als we maar vis konden sleuren en genieten van van de reis. Mijn ogen vallen op Hongarije: Merenye is 120 hectare met een luxe safaritent, waarom niet? In Hongarije moet er mooie vis te vangen zijn. We kijken naar de reviews en hebben we toch tenslotte dit mooie water geboekt.
Na lang uitkijken van de vakantie was de moment aangebroken als teamlid van T-Baits heb ik toch een grote bestelling gemaakt van 200 kilo voer: 125 kilo boilies Spicy Secret en Grey Dreamer, dat moest de topper zijn om mee te nemen: mijn vertrouwde boilies. Nadat alles geladen stond en kleren waren ingepakt en de hengels waren klaar voor te knallen maakten we ons klaar voor 1450 kilometers te doen. We gingen dat toch niet in één stuk rijden, we hadden dan ook gepland voor in Oostenrijk uit te slapen.
Met hier en daar wat fille en veel douane controle zijn we beland in Oostenrijk. Het eerste beste hotel zitten zoeken langs de auto snelweg, hebben toch 1 gevonden vermoeid en verlangen naar een bed voor te kunnen slapen. De nacht was er heel rap, dus direct in ons bed gekropen voor toch morgen een frisse mens te zijn en voor ons trip verder te zetten we moesten dan ook nog 600 kilometers rijden. De ochtend kwam eraan we stonden dan ook op om 6 uur op voor toch op tijd te zijn aan het water. Met paar tussenstops waren we al gauw aan het water. Met een vriendelijke ontvangst van de beheerder van het water. Hij bracht ons tot aan de stek wat wij geboekt hebben. Ik kon mijn ogen niet geloven hoe prachtig dat Merenye is. De beheerder liet ook alles zien hoe het werkt en wat uitleg gekregen over het water en waar de platen liggen en hij heeft ook ons getoond waar de supermarkten waren zoals de Lidl voor inkopen te doen en ook ons getoond voor de Euro’s te wisselen want in Hongarije kun je op sommige plaatsen niet betalen met Euro’s. Al bij al goed kwamen we terug bij ons stek alles beginnen uitladen. Tassen uit te aanhanwagen gedaan, Zodiac op gepompt, hengels klaar gezet voor beginnen te knallen. Met de marker zorgvuldig in het water gedaan toch een mooie plaat in het midden van het water is iets harder perfect voor op te vissen. De eerste kilos gingen in het water en de rigs klaargestoomd en ook zorgvuldig in het water gedaan de eerste nacht was nikks en overdag ook niets, maar de 2de nacht stond niet stil. Vis achter vis, met opgelucht hartje grote smile toch blij dat ik de perfecte plaats gevonden heb hierbij maakte ik gebruik van Spicy Secret en Grey Dreamer gesoakt in Krill olie en bait booster van Spicy Secret en stickmix van Spicy Secret en Grey Dreamer was hier een knaller. Run achter run kwamen de schubvrienden aanmelden zelf nog geen tijd gehad voor de 3de hengel te water te laten.
Ik dacht in mijn eigen dit wordt een slachtsessie week een half gevist te hebben en in de nacht wat minder gevist te hebben heb ik toch 64 karpers kunnen landen waarvan 11 lossers. De Ronnie Rig en Blowback Rig met coated hookbaits van T-Baits was de knallers. De topper was 22 kilo 83 was dan ook de zwaarste vis die ik kon strikken. Het was voor mij een zeer geslaagde sessie en ook bedankt aan de beheerder voor de topservice en voor de top bedieningen. We kwamen niks tekort, ik kan alleen maar zeggen top man doe zo voort. Volgend jaar zie je ons terug op Merenye!
Bekijk dit betaalwaterMeld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Ontdek Merenye

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

6975 vissers hebben ons al beoordeeld

9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Toen ik jaren geleden in Frankrijk begon te vissen wist ik niet waar ik moest boeken. Mijn eerste reizen heb ik bij niet nader te noemen organisaties geboekt en dat viel wel eens tegen. Sinds ik jaren geleden The Carp Specialist heb gevonden zit ik op mijn honk, met 3 tot 4 reizen per jaar weet ik dat het altijd goed is of goed komt. Er vallen steeds meer nietszeggende wateren af en er komen mooie voor terug, zowel voor de tent als de volledig ingerichte huizen aan het water. Ook het vissen met een groep vind ik geweldig, dit jaar gaan we zelfs 2 keer op pad met zijn allen!
8
Rating starRating starRating starRating star
Harrie Mensink
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 58.598 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

KWO
Koicenter Tiel
Grain Baits
Dynamite Baits
Korda
MTC Baits
NTEC
Cipro Baits
Dragon Baits
PK Baitboats
Nash Tackle