Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Op Windmill Lake wordt er in de wintermaanden niet stilgezeten!

Wie denkt dat de meeste watereigenaren in de gesloten winterperiode de hele dag bij de kachel zitten heeft het mis. Tenminste, Anton en Diane van Windmill Lake in ieder geval niet! Na het ontvangen van de laatste vissers in de novembermaand zijn ze aan de slag gegaan met tal van winterwerkzaamheden, waaronder de bouw van een heuse bistro...
Als echte horeca-ondernemers kruipt het bloed waar het niet gaan kan, en na jarenlang uitstekende maaltijden te hebben geserveerd op de stek kunnen de aanwezige vissers er vanaf 2012 nu ook voor kiezen om hun maaltijden te nuttigen in de bistro. Hoewel de bouw nog in volle gang is, verwachten ze de bistro in het voorjaar volledig functioneel te hebben. Heerlijk dineren in de buitenlucht met uitzicht over het mooie kleine actiemeer van Windmill Lake, en tegelijkertijd mooi beschut tegen regen... heerlijk toch?
Naast de werkzaamheden voor de bouw van de bistro worden de dagen verder gevuld met onderhoud aan de faciliteiten, snoeiwerkzaamheden en natuurlijk ook viskweek op de kweekvijvers. Kortom, er wordt hard gewerkt om ook van 2012 een geslaagd seizoen te maken op Windmill Lake!
Interesse in een ontspannen vakantie op Windmill Lake? Op onze website vindt u alle informatie over het water, en zowel telefonisch als per e-mail staan we bij al uw vragen tot uw beschikking!
Bekijk dit betaalwaterMeld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Ontdek

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

vissers hebben ons al beoordeeld

Algemeen
Faciliteiten
Ons aanbod
Begeleiding
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!