Nr. 1 expert in karpervisvakanties

ProLine's topvisser Bart van den Hurk bezoekt The Great Lake!

U heeft de mannen van ProLine ongetwijfeld al eens in de karpermagazines zien staan met prachtig beschubte spiegels, volschubs en rijenkarpers... dikke kans erop dat ze vanaf The Great Lake komen! Wij delen hun voorliefde voor deze prachtige vissen, en bijbehorende uitdaging om ze daadwerkelijk in het net te krijgen. Het water is namelijk alles behalve gemakkelijk, en blanks komen (helaas) regelmatig voor...
Proline's topvisser en bedrijfsleider Bart van den Hurk bezocht The Great Lake dit voorjaar van 14 t/m 21 mei, en niet zonder succes! Hij ving er deze sessie een zevental vissen: 17.2kg / 17kg / 16.2kg / 15.8kg / 13.4kg / 11.5kg / 11.5kg. Na deze geslaagde week viste Bart nog een tweetal nachten op King Lake, het water achter Robin Lake waar ProLine in samenwerking met Karper Magazine in juli een Jeugdhappening. Hij ving hier maarliefst 26 vissen met een gemiddeld gewicht van zo'n 11kg en toppers van 15kg en 16.2kg! Dat belooft wat voor de Jeugdhappening!
Onderstaand de prachtige vangsten van Bart op The Great Lake, vanuit The Carp Specialist proficiat en complimenten voor de goede resultaten!
Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

7595 vissers hebben ons al beoordeeld

9,5
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Al bijna 10 jaar boeken wij meerdere malen per jaar zowel privé met familie en vrienden, maar ook zakelijk voor onze (boilie)testsessies met teamleden en weekjes vissen met onze klanten via The Carp Specialist. Wij zijn daardoor op vele bestemmingen geweest in zowel Nederland, België, Frankrijk en Italië. Altijd is het perfect geregeld, of we nu 1 of 2 stekken boeken, een weekendje of een hele week een water exclusief afhuren, het is altijd goed georganiseerd door Bas en Jeroen en goed geregeld met de watereigenaren. Perfecte locaties, wateren met een mooi en groot visbestand en een grote keuze in water, bestand, faciliteiten en rij-afstanden, keuze genoeg! Omdat wij ook wel eens wat extra’s als we met een hele groep zijn er iets dan iets voor de hele groep 'geregeld' moet worden – BBQ of materiaal is een belletje met Bas of Jeroen voldoende. Het is ook fijn dat ze altijd gewoon te bereiken zijn of dat ze je op korte termijn even terugbellen. Ook voor advies en informatie vooraf, mbt het water waar je heen wilt staan ze altijd klaar. The Carp Specialist – 5 Stars of Quality!
9
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Hans & Quint Ramerman
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 60.528 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Dragon Baits
Dynamite Baits
Cipro Baits
MTC Baits
Grain Baits
PK Baitboats
NTEC
KWO
Nash Tackle
Koicenter Tiel
Korda