Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Richard Lous vist op Iktus Carpe: bekijk de video!

Onze vriend en echte 'karpercrack' Richard Lous vist elk jaar meerdere weken op onze wateren, en dit voorjaar viste hij onder andere 2 weken op Iktus Carpe. Hiierover schreef hij ons het volgende:
"Zo, ik ben dus weer terug van Iktus. Erg mooi water en heb zeer grote vissen zien paaien de eerste week.
Na een feestje in Rotterdam tot 02:00 s’nachts kwam ik rond half 3 thuis en toen gelijk weggereden naar Iktus, ondanks slaapgebrek van de nachten ervoor (door de kampioenstress) en de nacht overslaan kwam ik topfit aan. Nadat alles was geinstalleerd sloeg spontaan de vermoeidheid toe en om 19.00u lag ik op bed met de bedoeling eens flink door te slapen, tja, en dan die nacht 2 karpers vangen, 3 verspelen en 2 steuren vangen... Ik had totaat 14 karpers tot 18,8kg, 11 steuren tot 35kg en 2 meervallen gevangen. De grotere aasden niet echt, mede door het weer misschien, 1e week was gewoon warm met 2 koelere dagen, 2e week was heet, ver over de 30 graden en op stek 1 tot 3 waren ze flink aan het paaien. 1e week werd overal wel wat gevangen, 2e week was slecht al ving ik af en toe wel wat, was intussen verkast naar stek 5 om niet tussen de paaiende vis te zitten.
Het is een teringeind rijden maar wel de moeite waard, ik ga ook nog eens terug en probeer dan verschillend aas om uit te vinden wat de steuren niet lekker vinden want die beesten zijn echt een plaag daar, er zouden er 12 op zitten maar ik heb er 11 gevangen en 4 verspeeld, ik ving ze aan vismeel, zoet, popups en blikmais. De steuren zorgden ervoor dat ik het gevoel had niet serieus op karper te vissen, de beste stekken zoals een mooi talud van 2,70m met eromheen 8m water lagen hele dag karpers op maar ook steuren, die waren er sneller bij dan de karpers en vraten de hele stek leeg en tijdens de dril waren steeds weer voor een dag de karpers pleite.
Ik vind het een schitterend water met erg mooie vissen en ga dan ook zeker binnenkort terug maar als ik dan weer zoveel steuren vang ga ik er niet meer heen, er zitten er simpelweg veel te veel. Als ik op een of andere manier die steuren kan ontwijken wil ik de komende jaren hier nog vaak heen, zo goed is het bevallen. Maar wel een erg goede vakantie gehad hoor!"
Bekijk onderstaand de mooie video van Richard Lous op ons YouTube-kanaal:
Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

8014 vissers hebben ons al beoordeeld

9,5
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
100% betrouwbaar, vriendelijk en behulpzaam, interessante locaties en de juiste info. Toonaangevend in zijn sector en mijn nr. 1 keuze voor het boeken van een visvakantie!
10
Rating starRating starRating starRating starRating star
Alijn Danau
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 61.783 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Cipro Baits
Dynamite Baits
MTC Baits
Nash Tackle
NTEC
Dragon Baits
Grain Baits
Koicenter Tiel
KWO
PK Baitboats
Korda