Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Roel Quodbach vangt meerRECORD op Estate Lake!

Het handgegraven Middeleeuwse Estate Lake van zo'n 6,5 hectare in omvang ligt op een schitterend landgoed en is een echt Noord-Frans actie-water. Het karperwater beschikt over perfecte faciliteiten en een oogverblindende natuur. Het visbestand op Estate Lake bestaat uit originele Franse Royals. Dit bestand is in in december 2013 aangevuld met exact 196 schub- en spiegelkarpers met een gemiddeld gewicht van 13 kilo. Het prachtige landgoed is al eeuwen gebruikt voor de karperkweek en beschikt tegenwoordig over een tweetal luxe accomodaties, 6 stekken en topvissen tot maar liefst 28.7 kilo. En laat nou net Roel Quodbach en zijn vriendin Melissa een week stek 5 en 6 hebben geboekt om jacht te maken op deze kanjer….

Roel vertelt: “Het begon heel langzaam op Estate Lake zoals eigenlijk bijna elke vissessie op een betaalwater omdat er veel wordt gegooid en gevaren, karpers voelen direct de hengeldruk. We kregen bij aankomst te horen dat het alleen goed liep op stek 6. Met frisse moed hebben we alles opgezet en uitgevaren. We kregen eerste dagen direct wat runs van vooral kleinere karpers. Pas vanaf woensdag liep het allemaal met zowel runs overdag en ’s nachts.

De meeste aanbeten kwamen vanaf stek 5. Stek 6 kwam maar niet op gang. Donderdagmorgen om 10 voor 9 kreeg ik een langzame aanbeet, de vis zat meteen vast in de lelies maar na even wat druk te zetten kwam hij vrij. Na ongeveer 5 min lag er een monsterkarper in het net! Een nieuw PR EN MEERRECORD.....!! 28.7KG!! Fantastisch. Vrijwel meteen erachteraan nog een run, dus totale chaos op de stek. Daarna kwam het pas echt los. Jammer genoeg zaterdag moeten inpakken want het liep als een trein!

Op Estate Lake heb je heel veel rust en privacy, Julie is een goede gastvrouw die je zo goed mogelijk probeert te helpen al zijn er verbeterpunten. De natuur en uitzicht zijn ook geweldig. In totaal had ik 36 runs en 31 vissen geland.


Als tips kan ik voor de karpervissers op Estate Lake meegeven dat we best veel voerden, onze hele voerboot ging vol vol. Als haakaas gebruikte ik popups, wafters en snowman; alle 3 even goed. Op stek 5 en 6 kan je het beste naar de overkant vissen tussen de lelies. Het aas dat ik gebruikte was Nutcase en Strawberry Big Fish van MTC Baits, Chili liquid, pellets en hennep/tijgers van Baitworld. Alle vissen ving ik met een Ronnie-rig en Cog lood systeem."


Op Estate Lake heb je heel veel rust en privacy. De natuur en uitzicht zijn ook geweldig. In totaal had ik 36 runs en 31 vissen geland.
Roel Quodbach
Bekijk dit betaalwaterMeld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Ontdek Estate Lake

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

8014 vissers hebben ons al beoordeeld

9,5
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Al bijna 10 jaar boeken wij meerdere malen per jaar zowel privé met familie en vrienden, maar ook zakelijk voor onze (boilie)testsessies met teamleden en weekjes vissen met onze klanten via The Carp Specialist. Wij zijn daardoor op vele bestemmingen geweest in zowel Nederland, België, Frankrijk en Italië. Altijd is het perfect geregeld, of we nu 1 of 2 stekken boeken, een weekendje of een hele week een water exclusief afhuren, het is altijd goed georganiseerd door Bas en Jeroen en goed geregeld met de watereigenaren. Perfecte locaties, wateren met een mooi en groot visbestand en een grote keuze in water, bestand, faciliteiten en rij-afstanden, keuze genoeg! Omdat wij ook wel eens wat extra’s als we met een hele groep zijn er iets dan iets voor de hele groep 'geregeld' moet worden – BBQ of materiaal is een belletje met Bas of Jeroen voldoende. Het is ook fijn dat ze altijd gewoon te bereiken zijn of dat ze je op korte termijn even terugbellen. Ook voor advies en informatie vooraf, mbt het water waar je heen wilt staan ze altijd klaar. The Carp Specialist – 5 Stars of Quality!
9
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Hans & Quint Ramerman
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 61.782 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Korda
Koicenter Tiel
KWO
Dynamite Baits
Dragon Baits
Cipro Baits
MTC Baits
PK Baitboats
Grain Baits
Nash Tackle
NTEC