Samen vissen op Michele’s Lake - 7 t/m 14 september 2019!

Geplaatst door Bianca & Lizette op 22-11-2018

Geïnspireerd door een eerdere groepssessie via The Carp Specialist naar Gigantica in Frankrijk leek het mij een tof idee om een groepssessie te organiseren. Het vissen met een groep daar vond ik een fantastische ervaring. Wat is er nou leuker om vangsten direct ter plaatse te delen, tactieken te bespreken, te leren van elkaars ervaringen en de hele dag lekker te kletsen over karpervissen met mensen met dezelfde passie? Voor mij klinkt dit als muziek in mijn oren.

The Carp Specialist - Karpervissen op betaalwater met Bianca & Lizette - Michele's Lake!

Qua bestemming viel de keuze op het prachtige Michèle’s Lake in mijn hoofd. Een schitterend domein gelegen te midden van 450 hectare bos- en weidegrond. Het meer is 20 hectare groot en biedt 10 stekken voor maximaal 10 vissers. Elke stek is ingericht om zowel alleen als met twee vissers te genieten van een ontspannen visvakantie. Het meer is rond van vorm zodat je elkaar ook ziet zitten en vangsten per direct in het oog springen. Ruim van tevoren had ik een WhatsApp-groep aangemaakt zodat we ook samen de voorpret naar deze sessie toe konden delen. In die groep ging het al lekker heen en weer met Wim, Karel, Kenny, Mickey, Lizette en ik. Al snel werden daar met ieders goedvinden de stekken verdeeld en we hadden er allemaal enorm veel zin in. 

The Carp Specialist - Karpervissen op betaalwater met Bianca & Lizette - Michele's Lake!

Toen het eindelijk zover was en eenmaal aangekomen werden we hartelijk verwelkomt door Michele en Henri. Dit zijn werkelijk de meest aardigste, gastvrije en liefste mensen die je maar kan tegenkomen aan de waterkant. Niets is ze te gek en de service is op en top. Het ontbijt en diner werd ons dagelijks op de stek geserveerd we spraken af dat we woensdag en vrijdag gezamenlijk zouden eten. De tafel werd gedekt door Michèle en ze maakte ter plaatse het diner voor ons klaar. Wat een luxe!

The Carp Specialist - Karpervissen op betaalwater met Bianca & Lizette - Michele's Lake!

De eerste nacht vissen was het direct raak voor Kenny. Hij vindt een perfecte schub van wel 20 kilo. Wij vingen diezelfde nacht een spiegel van net geen 20 kilo maar we waren er niet minder blij om. Wat een schitterende vissen! De omstandigheden verder die week waren taai met een sterk invallende koude een draaiende wind met gevoelstemperaturen van rond de -6º C hadden we echt pech met het weer. De sfeer was er echter niet minder om. Samen blanken is leuker dan alleen! De groep karpervissers klikte enorm met elkaar en hoewel we elkaar voor deze week niet kenden leek het alsof we al jaren samen op pad waren. We gingen geregeld even buurten om elkaars materiaal te zien, tips en trucs uit te wisselen en er ontstond zelfs een heuse casting clinic door Kenny aan de waterkant! Hij had een meterteller meegenomen waarmee je na een worp precies kon meten hoeveel meter iemand kon werpen. Kenny en Henri spanden zelf de kroon met worpen van maar liefst 160 (!) meter maar ook Wim, Karel en ik gooiden ruim over de 100 meter. Super leuk om te doen. We hadden de grootste lol met elkaar en het werd een avond samen om niet meer te vergeten. Herinneringen maken is zo leuk!

The Carp Specialist - Karpervissen op betaalwater met Bianca & Lizette - Michele's Lake!

Ondanks de taaie omstandigheden die week beviel iedereen zo goed dat we samen met Bas van Klaveren via The Carp Specialist direct een nieuwe week voor volgend jaar op Michèle’s Lake hebben geprikt van 7 - 14 september 2019. Er zijn inmiddels 7 stekken geboekt en dat betekent dat er nog 3 stekken vrij zijn. Wil je ook mee? Leuk! En doen! Vast en zeker dat het je goed zal bevallen. Via deze pagina kunt u eenvoudig reserveren en wil je meer info en/of stuur ons via onze Facebook pagina Lizette en Bianca Carpfishing een berichtje. De kosten voor de visweek bedragen € 425,- per persoon per week, en dat is inclusief ontbijt en diner.

The Carp Specialist - Karpervissen op betaalwater met Bianca & Lizette - Michele's Lake!

Wie weet zien we elkaar dan aan de waterkant en gaan we vaker samen vissen!

› Carpfishing in France?     › Karpfenangeln in Frankreich?     › Sitemap     › Partners