Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Samen vissen op Michele’s Lake - 7 t/m 14 september 2019!

Geïnspireerd door een eerdere groepssessie via The Carp Specialist naar Gigantica in Frankrijk leek het mij een tof idee om een groepssessie te organiseren. Het vissen met een groep daar vond ik een fantastische ervaring. Wat is er nou leuker om vangsten direct ter plaatse te delen, tactieken te bespreken, te leren van elkaars ervaringen en de hele dag lekker te kletsen over karpervissen met mensen met dezelfde passie? Voor mij klinkt dit als muziek in mijn oren.
Qua bestemming viel de keuze op het prachtige Michèle’s Lake in mijn hoofd. Een schitterend domein gelegen te midden van 450 hectare bos- en weidegrond. Het meer is 20 hectare groot en biedt 10 stekken voor maximaal 10 vissers. Elke stek is ingericht om zowel alleen als met twee vissers te genieten van een ontspannen visvakantie. Het meer is rond van vorm zodat je elkaar ook ziet zitten en vangsten per direct in het oog springen. Ruim van tevoren had ik een WhatsApp-groep aangemaakt zodat we ook samen de voorpret naar deze sessie toe konden delen. In die groep ging het al lekker heen en weer met Wim, Karel, Kenny, Mickey, Lizette en ik. Al snel werden daar met ieders goedvinden de stekken verdeeld en we hadden er allemaal enorm veel zin in.
Toen het eindelijk zover was en eenmaal aangekomen werden we hartelijk verwelkomt door Michele en Henri. Dit zijn werkelijk de meest aardigste, gastvrije en liefste mensen die je maar kan tegenkomen aan de waterkant. Niets is ze te gek en de service is op en top. Het ontbijt en diner werd ons dagelijks op de stek geserveerd we spraken af dat we woensdag en vrijdag gezamenlijk zouden eten. De tafel werd gedekt door Michèle en ze maakte ter plaatse het diner voor ons klaar. Wat een luxe!
De eerste nacht vissen was het direct raak voor Kenny. Hij vindt een perfecte schub van wel 20 kilo. Wij vingen diezelfde nacht een spiegel van net geen 20 kilo maar we waren er niet minder blij om. Wat een schitterende vissen! De omstandigheden verder die week waren taai met een sterk invallende koude een draaiende wind met gevoelstemperaturen van rond de -6º C hadden we echt pech met het weer. De sfeer was er echter niet minder om. Samen blanken is leuker dan alleen! De groep karpervissers klikte enorm met elkaar en hoewel we elkaar voor deze week niet kenden leek het alsof we al jaren samen op pad waren. We gingen geregeld even buurten om elkaars materiaal te zien, tips en trucs uit te wisselen en er ontstond zelfs een heuse casting clinic door Kenny aan de waterkant! Hij had een meterteller meegenomen waarmee je na een worp precies kon meten hoeveel meter iemand kon werpen. Kenny en Henri spanden zelf de kroon met worpen van maar liefst 160 (!) meter maar ook Wim, Karel en ik gooiden ruim over de 100 meter. Super leuk om te doen. We hadden de grootste lol met elkaar en het werd een avond samen om niet meer te vergeten. Herinneringen maken is zo leuk!
Ondanks de taaie omstandigheden die week beviel iedereen zo goed dat we samen met Bas van Klaveren via The Carp Specialist direct een nieuwe week voor volgend jaar op Michèle’s Lake hebben geprikt van 7 - 14 september 2019. Er zijn inmiddels 7 stekken geboekt en dat betekent dat er nog 3 stekken vrij zijn. Wil je ook mee? Leuk! En doen! Vast en zeker dat het je goed zal bevallen. Via deze pagina kunt u eenvoudig reserveren en wil je meer info en/of stuur ons via onze Facebook pagina Lizette en Bianca Carpfishing een berichtje. De kosten voor de visweek bedragen € 425,- per persoon per week, en dat is inclusief ontbijt en diner.
Wie weet zien we elkaar dan aan de waterkant en gaan we vaker samen vissen!
Bekijk dit betaalwaterMeld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Ontdek Michèle's Lake

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

6975 vissers hebben ons al beoordeeld

9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Zowel zakelijk als privé boeken wij onze visvakanties bij The Carp Specialist. Bas staat altijd voor je klaar en denkt graag met je mee wat betreft water keuze. Overzichtelijke website waardoor het filteren naar jouw perfecte visvakantie zeer gemakkelijk is. Wij boeken onze visvakanties nu al ruim 10 jaar bij The Carp Specialist en zullen dat zonder twijfel nog lang blijven doen!
8
Rating starRating starRating starRating star
Tom & Maarten Snoek
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 58.601 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

NTEC
Dynamite Baits
KWO
Cipro Baits
Koicenter Tiel
Korda
PK Baitboats
Dragon Baits
MTC Baits
Nash Tackle
Grain Baits