Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Samen vissen op Michèle's Lake met Lizette & Bianca!

Sta je voor de keuze om voor de eerste keer te vissen in Frankrijk? Lijkt het je tof om je vangsten te delen en tips en trucs uit te wisselen aan die waterkant? Ben jij het type karpervisser dat graag wil zien en leren van anderen hoe zij de karpers aan de schubben weten te komen? Hou je van gezelligheid en het uitwisselen van sterke verhalen? Vind jij het altijd leuk om nieuwe kapervrienden te maken?
Dan is het vissen met een groep enthousiaste karpervissers echt iets voor jou! Lizette en ik gaan eind oktober een week vissen in Frankrijk en jij kan mee!
Vorig jaar ben ik met een nieuwe groep karpervissers naar Frankrijk gegaan. Voor mij de eerste keer om samen met 10 andere karpervissers een nieuw water aan te doen. In dit geval het mooie Gigantica. De gezamenlijke voorpret naar deze sessie was alvast geweldig. We hadden een groepsapp aangemaakt en wisselden op die manier informatie over het water uit, we deelden onze visplannen van aanpak, de voorkeursstekken en natuurlijk mocht de humor ook niet ontbreken. We maakten natuurlijk gezellig de afspraak te carpoolen met bijkomend voordeel dat de reiskosten gedeeld konden worden. Wel zo handig! De visweek zelf was een fantastische ervaring voor iedereen. We hebben enorm veel gelachen, gezien en van elkaar geleerd. Elke dag rond een uurtje of vijf aten we samen, de hengels er even uit; een ideaal moment om onder het genot van een biertje live de verhalen van de dag en nacht uit te wisselen. Iedereen ving karper en het beviel zelfs zo goed dat we volgend jaar met dezelfde groep weer naar Frankrijk gaan!
Deze topweek maakte mij enorm enthousiast en inspireerde mij en Lizette om samen met The Carp Specialist een week te organiseren om met een groep exclusief op een Frans water te vissen. We hebben gekozen voor het schitterende Michele's Lake in Noord-Frankrijk. Door de prachtige landelijke ligging, de nabijheid van faciliteiten zoals supermarkt, bakker en benzinestation, de uitstekende groeiratio’s van de kweekkarper en gunstige ligging is Michèle's Lake door eigenaars Henry en Michèle sinds enkele jaren met veel enthousiasme omgetoverd tot een vissersparadijs.
We gaan een week vissen en wel van 27 oktober tot en met 3 november 2018. Rond deze tijd laten de dikke bakken zich meestal goed vangen. Het water heeft een gevarieerd bestand en is qua vorm zo ingericht dat elke stek voldoende ruimte heeft voor twee vissers. Dus als je samen met een maat aanhaakt dan kan je mooi bij elkaar zitten.
Vooraf maken we een Whatsapp groep aan om elkaar te leren kennen en tips en trics uit te wisselen. Op die manier kan je bijvoorbeeld ook afspraken maken om samen te rijden. De bedoeling is verder dat we ter plaatse loten om de stekken. Dit maakt de sessie extra uitdagend en doet een mooi beroep op een goede stekvoorbereiding. Elke dag eten we samen gezellig rond een uurtje of vijf, maar mocht je liever willen doorvissen dan kan dat natuurlijk ook.
Het ontbijt wordt dagelijks op de stek bezorgd door Michèle. En ik garandeer je dat zij een goede kok is! Vorig jaar heb ik dit water zelf bevist en in januari een aantal prachtige karpers mogen haken. Samen met Lizette deel ik tips en trics naast het feit dat we zelf gaan vissen, zullen we de week ook via film en foto onvergetelijk maken.
Lijkt het je leuk om te vissen met een groep, samen met Lizette en mij? Heb je zin om het vissen met een groep exclusief op een water eens te ervaren? Boek dan nu de week van 27 oktober bij The Carp Specialist via deze link. Het maakt hierbij niet uit welke stek je reserveert want we gaan ter plaatse loten. Wees er snel bij want er zijn nog slechts enkele stekken vrij!
We kijken ernaar uit om er samen met jullie een mooie visweek van te maken!
Bianca Venema
Bekijk dit betaalwaterMeld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Ontdek Michèle's Lake

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

6975 vissers hebben ons al beoordeeld

9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Ik vis nu 24 jaar op betaalwateren in Frankrijk en boek de laatste 12 jaar veelal bij The Carp Specialist. Prima geregeld en Bas geeft je een goed en eerlijk advies. Mijn vrouw en ik vinden toch wel dat ze de betere wateren aanbieden!
8
Rating starRating starRating starRating star
Ada & Dick van Gemert
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 58.601 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

KWO
Cipro Baits
PK Baitboats
Dragon Baits
Koicenter Tiel
Dynamite Baits
Korda
Grain Baits
NTEC
Nash Tackle
MTC Baits