Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Seizoensaftrap Windmill Lake - 18 t/m 25 maart 2017

Beide vissen wij van jongs af aan en bij elkaar opgeteld inmiddels ruim 30 jaar gericht op karper. Naast onze passie karpervissen is Sabine actief bij een HSV / Karpercommissie en werkt Angelique bij een hengelsport zaak. Sinds eind vorig jaar vormen wij samen één van de koppels van het Nederlands dames team karpervissen. Het team bestaat uit 8 dames / 4 koppels en Juni dit jaar vissen we onze eerste interland in Engeland. Dé try-out voor het WK karpervissen voor dames.
Wie had dat ooit durven dromen...
Ook vissen we samen dit jaar de Top Competitie mee. Om goed op elkaar in te kunnen spelen tijdens de wedstrijden hebben we inmiddels al een aantal succesvolle sessies samen gevist, maar vorige week was toch wel een hele bijzondere!
Begin maart kregen we een uitnodiging van Anton & Diaan om op hun prachtige karper domein Windmill Lake te komen vissen.
Hoe gaaf is dat! De seizoensaftrap van Windmill Lake met ons favoriete aas!
De voorbereidingen voor deze last minute test sessie werden gelijk in gang gezet... Vrij regelen op het werk, opvang voor de kids, info vergaren over het water, visuitrusting check...
Zaterdag 18 Maart om 3:00 uur vertrokken we richting Frankrijk. De reis verliep voorspoedig en om 10:30 uur werden we hartelijk ontvangen door Anton & Diaan. Onder het genot van een kopje koffie kletste we even bij en na een lekker drankje op naar stek 4!
Voor de eerste avond/nacht werden de hengels klaar gemaakt en voorzien van 14 mm boilies (2 smaken verdeeld) en ingegooid met een pva zakje 3 hele en 4 halve boilies, plus wat verspreid met de voerpijp bijgevoerd. Dit leverde s'nachts gelijk al 2 vissen op, waaronder deze 13,6 kg schub.
Zondag met de voerboot uitgebreid wat mooie stekken opgezocht en de lijnen uitgevaren, wat weer resulteerde in twee mooie gezonde, volle spiegels.
En toen bleef het stil...
Beide vinden we het interessant om hier over na te denken (weersverandering?, luchtdruk, voer tactiek, rig keuze etc.)...
De eerste dag ingegooid en verspreid wat bij gevoerd, de tweede dag met de voerboot uitgevaren en compact gevoerd.... We wisten al dat veel voeren averechts zou werken op het mooie Windmill Lake, 10-15 boilies zou toch niet te veel zijn? 3 van de 4 vissen werden gevangen op de "Krillers" van Grain Baits.
De tactiek werd aangepast
Over gestapt op alleen de Krillers. Stuk of 10 boilies waarvan de helft gebroken, werden zorgvuldig met de voerboot op de stekken gebracht en met de werppijp stuk of 5 boilies verspreid bij gevoerd. En maandag eind van de middag begonnen twee stekken aan de rechter kant van het water te lopen. Af en toe wisselde we uitvaren met de voerboot af met ingooien. Dinsdag middag het water even met rust gelaten, boodschappen gedaan en heerlijk in de Bistro gegeten. Donderdag was echt een top dag, in 24 uur tijd 7 vissen waaronder een 19,8 kg spiegel voor Angelique.
Vrijdag ochtend bleef de teller hangen op 22 vissen tussen de 8,2 en 19,8 kg met een gemiddeld gewicht van 13 kg!
We gebruikte een simpele combi (semi stiff) rig van zo'n 15 cm en alle vissen werden perfect gehaakt op de vlijm scherpe Pallatrax Gripz maatje 6 met linealigner. Deze weerhaak loze haak is echt een aanrader! Dat de Krillers van Grain Baits favoriet waren bleek wel, 21 vissen konden deze boilie niet weerstaan ;-)
Aan de inwendige mens wordt op Windmill Lake ook zeker gedacht
Warme maaltijd en lekkere broodjes worden bezorgd op je stek, ook kun je gezellig in de bistro eten.
Naast de mooie, rust gevende natuur zien de stekken / chalets, toilet, douche etc. er picobello uit.
Vrijdag ochtend zat het er helaas weer op, wat een top week hebben we gehad!
Anton en Diaan nogmaals dank jullie wel voor deze unieke ervaring en super tof dat Grain Baits nu ook bij jullie verkrijgbaar is.
Bekijk dit betaalwaterMeld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Ontdek Windmill Lake

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

8014 vissers hebben ons al beoordeeld

9,5
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
100% betrouwbaar, vriendelijk en behulpzaam, interessante locaties en de juiste info. Toonaangevend in zijn sector en mijn nr. 1 keuze voor het boeken van een visvakantie!
10
Rating starRating starRating starRating starRating star
Alijn Danau
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 61.782 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Nash Tackle
Koicenter Tiel
MTC Baits
Korda
PK Baitboats
Grain Baits
KWO
Dragon Baits
Cipro Baits
Dynamite Baits
NTEC