Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Sessieverslag Alex den Boer - Grainbaits - Karpervissen in Frankrijk op Windmill Lake

In de week van 27 juni t/m 4 juli 2015 viste Alex den Boer samen met zijn ouders een weekje op Windmill Lake. Hij maakte een leuk verslagje van zijn belevenissen van dag tot dag:

Zondag

Gisteren gearriveerd in frankrijk voor gezellig een weekje vissen aan Windmill Lake. Lekker ontspannen een visje vangen en nog lekker eten ook. In de eerste 24uur hebben we al 12 karpers gevangen de grootste waren een spiegel 18,2kg en een schub van 14,2kg. Alles op de Krill & Squid Squares van Grain Baits. Het was een hectisch nachtje en nog 2 kleintjes gevangen op het penmeertje dus we mogen niet klagen. Nu overdag een beetje uitrusten. Ik ben benieuwd wat de komende nacht gaat worden.

Maandag

Gisteren overdag de hengels binnen gedraaid en de stek met rust gelaten. Toen gisterenavond weer lekker in de bistro gegeten. En toen gisterenavond de hengels op ons gemakje uitgevaren. Om het kreeften probleem tegen te gaan heb ik mijn Square voorzien van krimpkous. Dat scheelt heel veel want we hadden er vanacht weer 7 bij gevangen. De grootste was een spiegel van 16,7kg. Op naar nummer 20 dan maar maar die zal waarschijnlijk komende nacht pas komen.

Dinsdag

Gisteren overdag weer de hengeltjes binnen gedraaid veel te warm om te vissen. En gisterenavond weer heerlijk genoten van de maaltijd in de bistro. Na het eten nog even een paar visjes op het kweekmeer gevangen. En toen konden we 's nachts weer aan de bak we hadden weer 5 vissen de grootste was 19,7kg. Allemaal op de Squares met krimpkous. We worden alleen geterroriseerd door de kreeften want op een aantal hengels vernielden ze zelf mijn krimpkous en onderlijn. Nu vandaag weer andere trucjes verzinnen om de kreeften de baas te zijn komt vast goed.

Woensdag

Het was gisteren overdag weer flink warm 36 graden dus de vissen wilde niet bijten. De stek weer rust gegeven door de hengels een aantal uren binnen te draaien. En 's avonds heerlijke kapsalon op en nog lol gehad op het kweekmeer daar hadden ze meer trek. En toch met een aantal aanpassingen vannacht nog 2 vissen kunnen vangen de grootste was een spiegel van 16,6kg. We hebben er nu 26 gevangen dus we mogen zeker niet klagen. Nu weer de hengels binnen draaien en vanavond barbecuen ik heb er nu al zin in.

Donderdag

Gisteren was het net als de meeste dagen tropisch warm. Gisterenavond weer heerlijk gegeten was super lekker en gezellig. En natuurlijk weer een paar visjes tussendoor gepakt op het kweekmeer. Toen was het vanacht vrij rustig met maar 1 aanbeet. Dus moesten we weer iets nieuws verzinnen 2 10mm pop-ups op de hair dat moest het gaan doen. En dat werkte goed want tussen 8:00 en 10:00 kregen we 6 aanbeten 1 zeelt en 4 karpers de grootste was een schub van 14kg. Nu is het weer veel te warm maar vanaf vanavond 21:00 gaan de hengels weer uit allemaal op pop-ups natuurlijk. Ik ben benieuwd.

Vrijdag

Gisterenavond eendenborst gegeten in de bistro dat was weer super lekker. Toen s'avonds de hengels uitvaren allemaal met 2 10mm pop-ups op de hair. Dat leverde weer 5 vissen op de grootste waren een two-tone spiegel van 15,1kg en nog een spiegel 16,6kg. Die two-tone komt je zeker wel bekent voor Mark Verkerk. Nu overdag weer uitrusten en zwemmen op het kweekmeer. Hopen op nog een mooie vis in de laatste nacht want morgen moeten we jammer genoeg weer naar huis.

Zaterdag

Vrijdagavond nog 2 visjes kunnen vangen op het kweekmeer. En in de laatste nacht kregen we maar 1 run dat resulteerde in een klein spiegeltje van 7,1kg. Kort samen gevat was het super leuke week op Windmill Lake met gezelligheid lekker eten en af en toe een visje. Wat wil je nog meer als karpervisser.
Bekijk dit betaalwaterMeld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Ontdek

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

vissers hebben ons al beoordeeld

Algemeen
Faciliteiten
Ons aanbod
Begeleiding
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Korda
KWO
Grain Baits
MTC Baits
Cipro Baits
Dynamite Baits
Koicenter Tiel
Nash Tackle
NTEC
Dragon Baits
PK Baitboats