Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Sessieverslag Alex, Marcel & Yvonne - Karpervissen in Frankrijk op Lac de Villedon

Karpervissen op Lac de Villedon – update 10 april

Gisteren begonnen met vissen aan het schitterende water Lac de Villedon.
Onze uitvalbasis is stek 1 deze week. We hebben vandaag schitterend weer alleen de wind staat totaal de verkeerde richting op. We mogen nog niet klagen want we hebben er nu in totaal 5 in de eerste 24uur de grootste was 15,3kg. We hebben alle vissen gevangen aan de super red anijs squares 16mm van Grain Baits gedipt in de super red anijs dip. Niet alleen de karpers maar zelfs de vogels kunnen er niet vanaf blijven.
Tot de volgende update als het internet het toelaat.

Karpervissen op Lac de Villedon – update 12 april

Na een heel stille dag gisteren met geen runs. Maar wel een schitterende regenboog gisterenavond. Hadden we vandaag weer een top dag met vissen van 21,5kg , 20,8kg , 17kg , 16,1kg en 7,2kg. Allemaal weer op de super red anijs squares van Grain Baits, 1 op snowman met een 10mm peach pop-up erboven.

Karpervissen op Lac de Villedon – update 14 april

Gisteren weer een rustige dag meegemaakt. Met heel veel moeite toch nog een visje kunnen pakken. Hij was niet groot maar het was wel een schitterend leder karpertje van 7kg. Dan zijn we al weer aanbeland bij de donderdag. Wat gaat zo'n week toch snel als je het naar je zin hebt. Er wordt op het hele meer slecht gevangen maar wij konden vanmiddag nog 2 schubkarpertjes gevangen krijgen van 7 en 8kg. Natuurlijk weer op de super red anijs squares 16mm van Grain Baits. Maar we hebben gelukkig nog even dus wie weet komt er nog een leuke verrassing voorbij in de laatste dagen.

Karpervissen op Lac de Villedon – update 15 april

Vrijdagochtend weer een nacht zonder aanbeet. Alleen 6:50 was het dan toch raak en werden we op sleeptouw genomen door een schitterende spiegel van 23,2kg. Toen was de dag eigenlijk al weer geslaagd. Niet wetende dat we daarna nog een ghost koi zouden vangen van 9,8kg. En nog 2 schubs van 17,2kg en 7,7kg. In een moeilijke week hebben we toch nog 17 vissen kunnen vangen. Vanwege de paai heeft alle vis zich al aan de andere kant van het meer verzameld om waarschijnlijk volgende week te gaan paaien. De vissen konden ook vandaag weer onze red anijs squares niet laten liggen. Hopen op nog een mooie afsluiter in de laatste nacht. We gaan ons best doen.

Karpervissen op Lac de Villedon – update 17 april

Op de laatste avond kwam er ook nog een schitterende rijenkarper langs van 7,7kg en zaterdagochtend om 7:15 nog als afsluiter een spiegel van 11,7kg dus we hebben er in totaal 19 gevangen. Allemaal op de super red anijs Squares 16mm van Grain Baits.
Bekijk dit betaalwaterMeld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Ontdek Villedon

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

7595 vissers hebben ons al beoordeeld

9,5
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Al ruim vier jaar doen wij als Hengelsport Leiden jaarlijks diverse karper-trips met klanten naar binnen- en buitenland. Wij huren dan één of meerdere wateren af om met onze klanten naar toe te gaan. Vanaf dag 1 is The Carp Specialist hierin onze partner. Bij The Carp Specialist weet je dat je niet voor onaangename verassingen komt te staan en dat alles tot in de puntjes geregeld is. Zijn aanbod is groot en divers, zo kunnen wij onze klanten altijd wat leuks bieden!
9
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Robert & Martijn
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 60.528 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Dragon Baits
Cipro Baits
Nash Tackle
KWO
MTC Baits
Grain Baits
Korda
Koicenter Tiel
Dynamite Baits
NTEC
PK Baitboats