Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Sessieverslag Alexander Holland & Henry Heimans - Karpervissen in Frankrijk op Windmill Lake!

Onze Frankrijktrip dit jaar zou in vele opzichten een bijzondere worden, te beginnen al met het feit dat we maar met z’n tweeën gingen in plaats van vier zoals inmiddels gebruikelijk is. Mede daardoor en op aanraden van Bas ging het dit jaar naar Windmill Lake!
Na vroeg vertrek voor een rit van zo’n 850 km en dus genoeg tijd om het grote speculeren te laten beginnen, hoeveel vissen zullen we gaan vangen en hoe zwaar… de inzet werd uiteindelijk 25 karpers. Aan ambitie geen gebrek!
Na een prima reis werden we buitengewoon hartelijk ontvangen met een kop koffie door Anton, welke ons daarna gelijk wegwijs maakte op het domein en trakteerde op een ronde om het te bevissen water, vol enthousiasme vertellend over de plannen welke ze nog hebben voor de komende jaren.
Met de tips en tricks van Anton in het achterhoofd uitpakken, en met het aanwezige roeibootje te water, prikken, peilen stekken kiezen. De eerste stek was om 17:00 uur opgebouwd en net met stek twee bezig horen we de eerste piepen gevolgd door 'n volle run.... wow 18:00 uur de eerste vis wordt terug gezet als dit een voorbode is voor onze visweek... dat belooft wat! De eerste nacht is gelijk boven verwachting, als Anton en Dianne de eerste ochtend komen om te horen of alles naar wens is kunnen we ze vertellen dat we al 6 vissen hebben waaronder een mooie 30'er.
En het ging maar door.... onze inzet van 25 was op woensdag reeds bereikt met meerdere 30'ers erbij en vooral heel veel prachtige vissen! Ongelooflijk waar eindigt dit? Onze thuisblijvers schroefden de doelen op "dat worden er 50 in een week". Nou dat zal toch niet das wel erg veel was mijn antwoord.
En die 40'er zou die nog komen dan...? Iedere run kan er een zijn natuurlijk en die spanning das toch waar je het als visser voor doet, tevoren weet je niet wat er aan de andere kant van de lijn zit.
Onze verwachtingen werden in elk geval ruimschoots overtroffen, niet alleen wat betreft de vangsten, maar ook de wijze waarop Anton en Dianne het domein runnen. Dat het eten goed was hadden we al gelezen in de revieuws en niets is overdreven aan deze verhalen het is inderdaad geweldig, alles is mogelijk en de service bereidheid van beide kent nauwelijks grenzen, geweldig. De luxe, welke we eigenlijk niet wilde het slapen in de tent en prutsen met eten hoort toch bij het avontuur niet waar, op Windmill Lake is een absolute aanrader gebleken. Op vrijdag avond stond de teller op 48 karpers, nog zonder 20kg, en nog 1 nacht te gaan. Gezien de terugreis hadden we besloten de hengels nog een maal uit te varen en na een run eruit te laten. En maar goed ook, op de ochtend van vertrek lag er nog 1 lijn in het water alle andere hengels waren afgelopen, inclusief een dubbel run, nog 5 vissen erbij, waardoor we een totaal van 53 karpers hebben geland, volgens Anton een absoluut record in de bijna 10 jaar dat zij het water bezitten. Een bijzondere, maar vooral fantastische week werd afgesloten met prima terugreis en de afspraak hier zeker nog eens terug te keren.
Voor deze geweldige week willen we, Bas van Klaveren, Grainbaits en Anton en Dianne van Windmill Lake hartelijk bedanken.
Alexander Holland & Henry Heimans
Bekijk dit betaalwaterMeld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Ontdek Windmill Lake

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

6975 vissers hebben ons al beoordeeld

9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Al bijna 10 jaar boeken wij meerdere malen per jaar zowel privé met familie en vrienden, maar ook zakelijk voor onze (boilie)testsessies met teamleden en weekjes vissen met onze klanten via The Carp Specialist. Wij zijn daardoor op vele bestemmingen geweest in zowel Nederland, België, Frankrijk en Italië. Altijd is het perfect geregeld, of we nu 1 of 2 stekken boeken, een weekendje of een hele week een water exclusief afhuren, het is altijd goed georganiseerd door Bas en Jeroen en goed geregeld met de watereigenaren. Perfecte locaties, wateren met een mooi en groot visbestand en een grote keuze in water, bestand, faciliteiten en rij-afstanden, keuze genoeg! Omdat wij ook wel eens wat extra’s als we met een hele groep zijn er iets dan iets voor de hele groep 'geregeld' moet worden – BBQ of materiaal is een belletje met Bas of Jeroen voldoende. Het is ook fijn dat ze altijd gewoon te bereiken zijn of dat ze je op korte termijn even terugbellen. Ook voor advies en informatie vooraf, mbt het water waar je heen wilt staan ze altijd klaar. The Carp Specialist – 5 Stars of Quality!
9
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Hans & Quint Ramerman
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 58.601 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Grain Baits
NTEC
Koicenter Tiel
Cipro Baits
Korda
Dynamite Baits
KWO
MTC Baits
Nash Tackle
PK Baitboats
Dragon Baits