Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Sessieverslag Davy Stevens - Karpervissen in België op De Karperhoeve - Timmy's Lake

Eindelijk was het dan zover, en een weekendje Karperhoeve is aangebroken. Samen met mijn vriendin Ruth melden we ons aan bij Timmy, de eigenaar van De Karperhoeve. Een zeer sympatieke kerel en ook eveneens zijn vrouw is een zeer vriendelijk persoon. Snel maken we nog een praatje met Maarten, die er als beheerder ook een oogje in het zijl houdt. Ook een gouden kerel trouwens. Nu was het tijd om ons naar de stek te begeven. Alles werd in gereedheid gebracht en de lijnen werden te water gelaten op de gewenste stekken.
Alles was net klaar toen er een hevig onweer los barste. Dit kon wel eens het begin zijn van een goede sessie. Rond 23u volgde de eerste beet al. Goed voor een spiegel van een 12kg. Het startschot is gegeven.
Het liep helemaal los, en regelmatig loopt er een hengel af, stuk voor stuk mooie vissen. Ook zitten er enkele pareltjes van vissen tussen. Ook heeft er zelfs een vis de naam Pareltje daar gekregen en dat was al meteen de tweede vis die ik op de mat had liggen. 's Morgens vroeg kon ik mij ook nog eens heel tevreden stellen met een prachtschub van 17kg. Het bleef gewoon doorlopen en ik kreeg zelfs tot tweemaal toe een dubbele run.
Rond 20u viel het ineens stil. Stilletjes dacht ik dat de nacht nog wel enkele vissen ging opleveren, maar de beten bleven uit en 2 meervalletjes kon ik nog netten.
De voormiddag was me mij nog goed gezind, en leverde mij nog 3 mooie vissen op. Op de middag was het helemaal afgelopen. Maarten vertelde dat er een pak vis vooraan van de put tot paaien is overgegaan. Dit verklaarde veel dat er geen vis meer uit was gekomen. Ook de laatste nacht bleef stil, en ook op mijn stek begon de vis te paaien. Wij hebben er ons enorm goed geamuseerd met een totaal van 23 aanbeten. Ook met meerdere pareltjes er tussen. De dikste van de sessie is een schub van 17kg. Met een tevreden gevoel keerden we weer huiswaarts. Wij komen zeker en vast nog terug op De Karperhoeve. Gewoon een top water!
Bekijk dit betaalwaterMeld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Ontdek

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

vissers hebben ons al beoordeeld

Algemeen
Faciliteiten
Ons aanbod
Begeleiding
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Cipro Baits
Dragon Baits
NTEC
Koicenter Tiel
Nash Tackle
Dynamite Baits
Korda
MTC Baits
PK Baitboats
Grain Baits
KWO