Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Sessieverslag Eddy Sterckx - Karpervissen in Frankrijk op Jurassik Carpe 1

Meteen als ik Bas over het water hoorde vertellen was mijn interesse voor Jurassik Carpe 1 gewekt. Groot, geen overdreven populatie en de moeilijkheidsgraad van The Great Lake (moeilijk - mijn ding). Al snel werden er plannen gemaakt om er 2 nachtjes te vissen met mijn maat Kelly Leten. Ook Kris Pauwels had er een week sessie geboekt, dus aan gezelligheid geen probleem. Bij aankomst aan het water viel me al meteen op hoe groot het was en je echt niet het gevoel hebt op een betaalwater te zitten. De stekken zijn zeer ruim en je kan het vergelijken met een openbaar water. Dus voor mensen die niet van betaalwateren houden en toch voor veiligheid kiezen is dit 'the place to be'. De eigenaars zijn er super vriendelijk en laten u tijdens het vissen met rust. De visserij is er niet makkelijk, het is er zoeken naar hotspots en open stukken in het wier. De vissen zelf zijn in mijn ogen niet moeilijk vangbaar, maar door het veel natuurlijk voedsel en het glashelder water zeker op hun hoede. Ingewikkelde rigs, laat ze thuis... zelf hebben wij er vrij simpel gevist en als aas de Red Angel gebruikt en waren de enigen die op de 2 dagen vis hadden. Tijdens ons vertrek waren ook Kris en zijn maat de enige die goed scoorden met de Red Angel en met uitschieters van 19 en 22kg waren zij die week de uitblinkers.
Houd je van een uitdaging en wil je kans maken op vissen die zelden of nooit gevangen zijn? Persoonlijk denk ik dat ze er rond zwemmen en de zwaarste tot nu gevangen vis is boven de 30kg, toch denk ik dat dit water nog verrassingen in petto heeft en dit maakt het alleen maar spannender. Voor 210 euro voor een week een unieke gelegenheid om je kans te wagen. Ik ga er zeker nog terug! Waarom? Rust, je weet niet wat er rond zwemt, het is een prachtig groot water, en je hebt de kans op een mega vis die misschien nog nooit gevangen is. De vissen zijn hoog gebouwd en hebben de potentie om te groeien (wacht maar tot er hier meer boilies in het water gaan), het is gewoon een ongerept natuurlijk water, de stekken zijn niet aangelegd, en het geeft u het gevoel dat je op je thuiswater zit, het water is meer dan 70ha groot en is verdeeld door twee eilanden en er zijn kommen en baaien je kan overal mooi met de auto op je stek komen en voor de vrouwtjes is er een propere WC en douche. Mijn hart heeft het veroverd, mij zal je zeker nog terug zien op Jurassik Carpe 1!
Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

7614 vissers hebben ons al beoordeeld

9,5
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
100% betrouwbaar, vriendelijk en behulpzaam, interessante locaties en de juiste info. Toonaangevend in zijn sector en mijn nr. 1 keuze voor het boeken van een visvakantie!
10
Rating starRating starRating starRating starRating star
Alijn Danau
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 60.651 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

PK Baitboats
NTEC
Dragon Baits
Korda
KWO
Nash Tackle
Grain Baits
Koicenter Tiel
MTC Baits
Dynamite Baits
Cipro Baits