Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Sessieverslag Eddy Sterckx - Karpervissen in Frankrijk op La Ramade

Elke keer opnieuw slaagt Bas erin om ons te verrassen. Dit keer was het, het 63 ha grote meer La Ramade! Het is een water voor de echte karpervissers onder ons, want het is op zich al een echt avontuur. De meeste stekken kan je alleen met een boot bereiken dat betekent met pak en zak uw boot volmaken en het avontuur gaan opzoeken. De vele kommen, baaien, overhangende bomen en takken in het water en de diepteverschillen onder water maken van dit meer een paradijs voor de karpervissers.
De stekken zijn zeer ruim en iedereen heeft ten minste, hangt af van de stek, 1 á 2 ha water voor zich. De grote karpers die er rond zwemmen zijn van natuurlijke oorsprong, dus beresterk. De oudere vissen zijn echte karaktervissen, dit water is van oorsprong geen betaalwater en dit gevoel heb je er ook niet want je zit tussen de bomen en weilanden en het enige wat je te zien krijgt in een week zijn de koeien die voor afkoeling in het water komen baden.
La Ramade is een water waar je moet werken voor je vis. Bij aankomst kregen wij te horen dat er 17 karpers gevangen waren en dat de grote het wat lieten afweten, toch wisten wij op 5 dagen 78 aanbeten te krijgen met zowel kleine beauties, bakken van spiegels en megamooie grote schubs. Er zijn nu wel wat kleinere visjes uitgezet, dus als ik u een aanrader mag geven vis met een niet al te kleine boilie.
Vis er simpel en een onderlijn van 25 cm lang werkte beter als een korte, dus laat de ingewikkelde rigs achterwege. Gebruik er kwaliteit aas en zeker geen van die goedkope boilies, want je moet de grote karpers er zien op te krijgen. De parking waar je de auto achter moet laten is veilig want de super vriendelijke eigenaar houdt een oogje in het zeil.
Je kan daar altijd een pizza of een biefstuk met friet eten, je kan er ook terecht voor de was en de plas en na een lekkere maaltijd vertrek je met je maat een andere wereld in, een wereld van karpers, avontuur en rust!
Vang ze,
Eddy Sterckx
Bekijk dit betaalwaterMeld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Ontdek

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

vissers hebben ons al beoordeeld

Algemeen
Faciliteiten
Ons aanbod
Begeleiding
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!