Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Sessieverslag Jan Kuiper - Karpervissen in Nederland op Mystery Lake!

Verslag 1

Hierbij even een kort verslag van onze trip naar Mystery Lake van 25-04-15 t/m 27-04-15 te Hengelo bij Hans en Silvana Vennegoor. Na onze rit vanuit Assen waren we omstreeks 0930 uur op de plaats van bestemming . Hans en Silvana onthaalden ons op een lekkere bak leut met een lekkere koek en voor mij nog een lekker gekookt eitje. Na een tijdje even te hebben gepraat over de afgelopen tijd hebben wij onze stek opgebouwd en gingen de hengels met lijnen te water, maar zoals altijd eerst de voorbereiding moet goed zijn om te scoren. De twee dagen die we er waren was het weer niet optimaal maar ook daar kun je niet op plannen. Na onze vistrip kunnen we het volgende concluderen:
  • de service van Hans en Silvana is voortreffelijk
  • zoals altijd een goede voorbereiding is belangrijk maar geen garantie
  • ten slotte onze vangsten waren 10 karpers van 0 t/m 24 pond 2 mooie zeelten en 1 grote brasem.
Wij komen hier zeker nogmaals terug omdat wij het hier altijd naar ons zin hebben. Hans en Silvana bedankt voor de 2 leuke dagen die wij hebben mogen ervaren bij jullie.

Verslag 2

Hier ons verhaal van het weekje vissen op Mystery Lake. Maandag ochtend begon onze reis na het water, na een tijdje te hebben gereden kwamen we aan bij het mooie viswater. Na eenmaal een babbeltje te hebben gemaakt met de eigenaar mochten we na onze stek nr. 04. Het gevoel was goed en begonnen gemotiveerd met opbouwen. Na een nacht te hebben gevist(geen karper alleen maar steuren)kwamen jullie middags aan op het water. Wat we heel leuk en gezellig vonden omdat we al een x aas bij jullie hadden besteld. Na wat gebabbeld te hebben met elkaar en jullie al de nodigen vissen hebben zien vangen zakte de moed ons een beetje in de schoenen omdat jullie wel karper vingen. Na enig meedenken van jullie kant besloten jullie ons met een emmertje te laten komen en wat van jullie bollen te geven ,wat ons ook nog eens 3 karpertjes opleverde(wij onze goeie moed weer terug). Morgens nog even met elkaar gepraat en wat blijkt, jullie hadden warempel 40 vissen geland in 24 uur en hielden het voor gezien. Maar jullie al opruimend dachten jullie van laten we de jongens ook een hoop vis gunnen en nog wat aas achterlaten. Na jullie vertrek zijn wij verkast naar stek 3 na even wat gezwoegd en gesleept te hebben zaten we weer klaar en gingen we er weer voor. We stonden toen we verkasten op 10 vissen. En wat denk je wat, door al het gekregen voer ging het op die stek lopen als een dolle bijna niet meer bij te houden. Al met al hebben we door jullie bollen nog 25 vissen bij kunnen vangen en waren wij aan het einde van de week zeer tevreden en zijn we voldaan naar huis gegaan.
Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

6990 vissers hebben ons al beoordeeld

9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Met karpervissen als passie, maar zonder zeëen van tijd te hebben kies ik er heel vaak voor om te vissen op de betaalwateren van The Carp Specialist. Dit om 2 heel simpele redenen: Top service en grote keuze uit super gave bestemmingen met verschillende karakteristieken! Ieder type visser vindt er visvakanties die op het lijf geschreven zijn!
9
Rating starRating starRating starRating starRating star half
David Vandevelde
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 58.639 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Korda
MTC Baits
Nash Tackle
NTEC
Cipro Baits
Koicenter Tiel
Grain Baits
Dragon Baits
PK Baitboats
KWO
Dynamite Baits