Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Sessieverslag Mark & Bart - karpervissen in België op De Karperhoeve - Timmy's Lake!

Na aankomst bij De Karperhoeve werden wij zeer goed ontvangen door Maarten. Onder het genot van een bakkie koffie hebben we nog 1 keer alle regels doorgenomen. Daarna zijn we naar onze stek (stek 3) voor het weekendje gegaan. Als eerste hebben we het water goed bekeken en daarna de spullen uit de auto gehaald. Na alles uitgepakt te hebben en de hengels gereed hebben gemaakt zijn we gaan zoeken naar onze stekken. Na de stekken gevonden te hebben, hebben we alle lijnen uitgevaren. Tijdens het opzetten van de tent ging de eerste hengel al af, en na een dril van een kwartier kwam er een mooie spiegel op de mat van 15kg van mijn broertje Bart!
Na een dag en een nacht niks gevangen te hebben we na tips van Maarten het één en ander veranderd en het resultaat volgde direct in die volgende nacht. Ik ving een mooie spiegel van 14kg om half 4 ‘s nachts!
Nadat de hengels weer inlagen ging 3 uurtjes later de volgende alweer. En we konden een schub van 11kg landen! Nadat de hengel weer op de stek lag toch maar weer even de tent in gegaan om toch nog even wat te slapen… maar de vissen dachten er anders over want nog geen half uur later schreeuwde de volgende pieper het alweer uit! Na een leuke dril kwam er een mooie spiegel van 10kg op de mat! De dag was lekker begonnen met mooie vissen, na 3,5 uur stilte ging de volgende hengel af en kon mijn broertje een mooi klein spiegeltje landen van 2,5kg. Toen was het weer mijn beurt (deden om en om) en kreeg een fluiter niet normaal! Helaas schoot deze vis er na een pittige dril af kon hem echt niet sturen hij zwom van links helemaal naar rechts door de buurman zijn lijnen heen en daarna onder de overhangende boom… de hulp van Maarten mocht niet meer baten want de vis was er al af… jammer! Tegen de avond ving ik nog een schubje van 7kg en ‘s nachts kwam er nog een 7kg schub op de kant van me broertje. Tegen 03:30 kreeg ik een flinke run en na een dril van 15 min kwam er een mooie schub op de mat van 15kg!
Nadat de vis weer terug gezet is alles weer gereed brengen hengel uitgevaren en met een lekker gevoel terug de tent in! We mochten wel een heel uurtje slapen(helemaal niet erg om gewekt te worden door een pieper natuurlijk!) toen de volgende run zich aandeed… na een krachtige dril kwam de vis langzaam dichterbij en eenmaal in het schepnet zag ik hoe groot deze was! Het was een lange grote zware schub van 98 cm en 20kg!
Mijn broertje zijn weekend kon al niet meer stuk en toen helemaal niet meer! En dat allemaal op de laatste nacht\ochtend. Inmiddels was het al een uur of 7 dus zijn wij niet meer gaan slapen… alvast wat opruimen en een ontbijtje gemaakt toen om een uur of 8 mijn middelste hengel afliep en ik nog een mooie schubkarper van 16kg kon landen!
Hengel gelijk opgeborgen inmiddels was het al bijna tijd om te vertrekken... En op de valreep om een uur of kwart over 9 nog een mooi schubje weten te landen van 9kg!
En toen was het echt klaar we moesten vertrekken... Ondanks dat een deel aan het paaien waren toch 11 karpers kunnen landen! Helaas ook 6 lossers…
Al met al een geslaagde sessie gehad met mijn broertje op Timmy s Lake! Ik ga er zeker terug komen! Maarten en Timmy zijn topgozers!
Bekijk dit betaalwaterMeld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Ontdek De Karperhoeve - Timmy's Lake

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

6990 vissers hebben ons al beoordeeld

9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Met karpervissen als passie, maar zonder zeëen van tijd te hebben kies ik er heel vaak voor om te vissen op de betaalwateren van The Carp Specialist. Dit om 2 heel simpele redenen: Top service en grote keuze uit super gave bestemmingen met verschillende karakteristieken! Ieder type visser vindt er visvakanties die op het lijf geschreven zijn!
9
Rating starRating starRating starRating starRating star half
David Vandevelde
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 58.639 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

KWO
Dynamite Baits
Cipro Baits
MTC Baits
Dragon Baits
NTEC
Grain Baits
Nash Tackle
Korda
Koicenter Tiel
PK Baitboats