Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Sessieverslag Michael - karpervissen in Frankrijk op Windmill Lake

Om 3u gaat de wekker af. Nu geraak ik wel direct uit mijn bed, want wij vertrekken straks naar Windmill Lake! Na een uur of 7 rijden, zien we het inmiddels bekende zicht: de toegangspoorten van Windmill Lake. Het was een blij terugzien met Anton en Diaan. Na een drankje en een babbel gaan we naar onze stek en kan het uitladen beginnen. Tegen dat alles een plaats gekregen heeft, zijn we toch al een paar uur verder. Tijd voor een welverdiend pintje! Tegen de avond komt Diaan met lekker eten op de stek. Ik kruip vroeg onder de wol want het was toch wel een lange dag. Om 2u30 was het al prijs! Een mooie spiegel van 14,5 kg. Een mooi begin! Verder vang ik die nacht nog 2 kleinere spiegels van 9 en 7,5 kg. De volgende nacht word ik om 4u gewekt door een schreeuwende Delkim! Vlug mijn kleren aan en hangen! Na een mooie dril til ik het koord van net onder een mooie spiegel! Bij het wegen blijft de weegschaal hangen op 16,8 kg! Na wat foto’s laat ik ze terug in haar natuurlijke omgeving.
In de loop van de week bouw ik mijn visstek verder op en loopt het wel lekker. Ik pik geregeld mijn vissen mee. Echte uitschieters zitten er niet bij, maar dat is niet nodig met zo’n mooie vissen zoals op Windmill Lake! Iedere dag worden we verwend door het lekkere eten van Anton en Diaan! Zeker de spareribs moet je proeven. Alles word vers bereid met groenten uit eigen tuin. Geregeld gaan we ook eens naar de bistro voor een drankje en een babbel met Anton en Diaan. Altijd gezellig!
De week gaat vlug voorbij en voor we het weten moeten we al terug vertrekken. Een beetje moe maar toch voldaan kan ik een mooie vangstenlijst afgeven. In totaal vang ik 23 vissen tussen de 7 en 16,8 kg. Allemaal gevangen op een Cell dumbell van Mainline afgewerkt met plastic mais. Na alles te hebben ingeladen is het alweer tijd om te vertrekken. Nog een hartig afscheid met Anton en Diaan en dan is het zover. We kijken nog eens door onze autospiegels naar de toegangspoorten van dit prachtige domein Windmill Lake en denken nog eens aan deze fantastische week. Alhoewel we terug naar huis rijden zeggen we geen vaarwel maar wel tot later!
Bekijk dit betaalwaterMeld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Ontdek

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

vissers hebben ons al beoordeeld

Algemeen
Faciliteiten
Ons aanbod
Begeleiding
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Korda
PK Baitboats
Dragon Baits
Koicenter Tiel
KWO
NTEC
Grain Baits
MTC Baits
Nash Tackle
Cipro Baits
Dynamite Baits