Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Sessieverslag Remon - Karpervissen in Frankrijk op Windmill Lake

Nadat ik vrijdagochtend nog gewerkt heb was ik gelukkig om 12 uur klaar om me klaar te maken voor de vakantie. Vrijdagmiddag ben ik mijn verse boilies op wezen halen bij Grainbaits. Ik heb deze keer gekozen voor een zoete birdfood (de Scopex Birdfood) en ik had deze keer de nieuwe testboilie mee (Sweet Tropical).
Ik ben bij thuiskomst rustig de auto in gaan laden samen met mijn vriendin. We zouden met z'n vieren (ik samen met mijn vismaat en de vrouwen) op vakantie gaan. Bij onze eerste bestemming van een ander reisbureau hadden ze een stomme vergissing gemaakt en kon dit op het laatste moment niet doorgaan. Ik heb toen contact opgenomen met Bas van Klaveren (van The Carp Specialist), om na te gaan of hij nog iets wist met accommodatie. Bas zat in de auto en was onderweg naar een presentatie en zou als hij op bestemming was kijken of er nog iets vrij was. Gelukkig belde Bas snel terug om ons het goede nieuws te vertellen, er was een plekje vrijgekomen op Windmill Lake.
Vroeg de wekker gezet en op 2 uur zaten wij in de auto op weg naar Windmill Lake. Na een rit van iets meer dan 7,5 uur kwamen wij aan op het complex van Toon en Diaan waar wij super werden ontvangen. Na een lekker bakje koffie zijn we met Toon een rondje om het water gelopen om te kijken in welk gebied onze stekken lagen en wat we mochten bevissen. Rond 12 uur reden we richten onze stek (stek 3/4) waar we de afgelopen week onze lijnen uit mochten leggen. Na een bodemonderzoek met de voerboot, hebben we de lijnen uitgevaren op plekken waar wij dachten de vissen te verwachten. Na de eerste 24 uur hadden wij al 6 vissen op de mat met een gewicht tot 14,8 kg. De aanbeten bleven gedurende week komen en we vingen gemiddeld 5 vissen in 24 uur. Op woensdagavond hadden we net heerlijk gegeten toen om kwart over 8 de rechter hengel bij het boompje afliep. Na een goed gevecht mocht mijn vismaat zijn PR vis landen, zijn week kon niet meer stuk. Het unster van deze schitterende spiegel bleef steken op 20,90 kg.
De dagen die daar op volgde kwamen nog enkele aanbeten, met schitterende vissen, met onder andere 18,8 en 19,3 kg. De testboilies (sweet tropical) van Grainbaits hebben hun werk gedaan en zeker een echte aanrader! Ik kan niet anders zeggen dan dat Windmill Lake een toplocatie is. Schitterende vissen en een fijne accommodatie aan het water.
Bekijk dit betaalwaterMeld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Ontdek

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

vissers hebben ons al beoordeeld

Algemeen
Faciliteiten
Ons aanbod
Begeleiding
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

MTC Baits
NTEC
Dynamite Baits
Nash Tackle
Grain Baits
Korda
Cipro Baits
Koicenter Tiel
KWO
PK Baitboats
Dragon Baits