Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Sessieverslag Rob & Anneke - karpervissen in België op De Karperhoeve - Tine's Lake!

Voor de derde keer naar De Karperhoeve. Maar nu 1 week en wel op Tine's Lake stek 2. We waren er vroeg omdat we eerst nog wat wilden bijkletsen en wat wilden drinken. Timmy was in zijn hengelsportzaak in Olen, Dus zijn we eerst nog even daar geweest voordat we om 16:00 gingen vissen. Na verschillende plekken gevoerd te hebben zijn wij 2 plekjes gaan bevissen. Het resultaat van de eerste nacht 2 giebels en 1 lossers. Ik had met mijn stomme kop in de nacht het toplood over mijn andere lijn heen gegooid. Zaterdagmorgen eerst even lekker wezen douchen en wat drinken in de taveerne om daarna weet lekker te gaan vissen. Andere plekjes genomen om te bevissen om de andere weer rust te geven. Om 19:30 was het raak een schubkarper van 11,50 kg.
Na deze gefotografeerd en terug gezet te hebben, alles weer in orde gemaakt voor de nacht. Deze nacht was iets rustiger dan de vorige. Alleen een giebel melde zich, maar dit bleek stilte voor de storm. Toen het eenmaal licht geworden was melde zich om 7:15 een mooie schub van 13.48 kg, nog maar koud in het water kwam er een spiegel aan van 8.05 kg, na ook deze te hebben terug gezet lag er nog maar een hengel op de rodpod. Ik dacht ga jij dan ook maar en nog geen minuut later vertrok die ook met als gevolg een schub van 10.13 kg. Een heerlijke start van de zondag dus.
Deze zondag was het heerlijk weer. 23 graden,veel zon maar de vis deed deze middag niets. Hopen op de avond dus. De avond begon met veel activiteit in het water om 21:30 melde een giebel. Ach ze wonen ook op dit water. Daarna viel het dood. Geen piepje meer.
De maandagochtend is gearriveerd. Voor de weekendvissers tijd om naar huis te gaan. Maar wij hebben nog een midweek. 8 vissen voor het weekend. Het kan slechter. Nu eerst even eten en douchen. Tijdens het eten hebben we besloten om naar stek 1 te gaan van Tine's lake. Nieuwe stek nieuwe kansen. We zijn pas in de avond gaan vissen en zullen zien hoe de eerste nacht op deze stek verloopt. 1:10 uur een langzame piep piep en je weet het is giebeltijd. Maar giebel is ook vis dus de eerste van stek 1 is binnen. Nu hopen op meer. Om 6:45 uur hoor ik piep en vier seconden later weer. Ff kijken wat dat is. Vrolijk danst er een klein vogeltje heen en weer over de hengels. Ik denk laat maar gaan en als ik net mijn bedje in wil gaan krijg ik een run en denk dat kan dat vogeltje niet veroorzaken. Ik pak hem op. Maar helaas weer een giebel. Het zet de teller op 2 maar we willen toch liever zijn grotere neven en nichten, maar een half uur later!!!. Giebel nummer 3. Om 18:00 uur eten we een lekkere durum met kaas van de plaatselijke Turk. Aangezien we het water voor ons zelf hebben besluiten we om ze op plekken van stek 2 te leggen waar we eerder grote vissen hebben gevangen alleen zijn deze plekken nu wel heel ver weg.
Helaas leverde deze plekken en deze nacht weer alleen maar een giebel op. Jammer maar het zet de teller op twaalf vissen. De woensdagmorgen is aangebroken en omdat er op de dag toch niets gebeurd zijn we in Olen wat bij een restaurant wezen brunchen en daarna nog even naar de hengelaar geweest om wat toplood te halen want deze hadden we verspeeld. Om 1400 uur waren we terug op De Karperhoeve, na nog een Jupiler te hebben gedronken in de taveerne zijn we weer naar onze stek gegaan. De hengels uitgevaren en wachten maar weer. Om 19:15 uur melde zich een schub van 5.74 kg. Eindelijk weer een karper.
Om 23:20 was er weer eens een giebel. Terug het mandje in en kijken wat de nacht brengt. Om 5:05, Weer gewekt door een giebel alleen schiet hij er ook nog eens voor de kant af. Terug het mandje in en om 7:30 uur weer gewekt door een giebel. Ppfff. Om 10:30 hadden wij een ontbijtje besteld in de taverne na dit gegeten te hebben en gedoucht te hebben zijn we weer gaan vissen. 1 hengel hebben we bij de omgevallen boom neergelegd waar we al drie dagen gevoerd hebben. Kijken of dit wat oplevert, maar helaas. Om 19:00 uur savonds hebben we besloten om naar huis te gaan wegens familie omstandigheden. Kortom 15 vissen. 10 giebels en 5 mooie karpers waarvan mijn PB 13.48 kg. Ondanks de vele giebels was het weer super gezellig op De Karperhoeve!
Bekijk dit betaalwaterMeld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Ontdek De Karperhoeve - Tine's Lake

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

7595 vissers hebben ons al beoordeeld

9,5
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Al bijna 10 jaar boeken wij meerdere malen per jaar zowel privé met familie en vrienden, maar ook zakelijk voor onze (boilie)testsessies met teamleden en weekjes vissen met onze klanten via The Carp Specialist. Wij zijn daardoor op vele bestemmingen geweest in zowel Nederland, België, Frankrijk en Italië. Altijd is het perfect geregeld, of we nu 1 of 2 stekken boeken, een weekendje of een hele week een water exclusief afhuren, het is altijd goed georganiseerd door Bas en Jeroen en goed geregeld met de watereigenaren. Perfecte locaties, wateren met een mooi en groot visbestand en een grote keuze in water, bestand, faciliteiten en rij-afstanden, keuze genoeg! Omdat wij ook wel eens wat extra’s als we met een hele groep zijn er iets dan iets voor de hele groep 'geregeld' moet worden – BBQ of materiaal is een belletje met Bas of Jeroen voldoende. Het is ook fijn dat ze altijd gewoon te bereiken zijn of dat ze je op korte termijn even terugbellen. Ook voor advies en informatie vooraf, mbt het water waar je heen wilt staan ze altijd klaar. The Carp Specialist – 5 Stars of Quality!
9
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Hans & Quint Ramerman
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 60.526 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

PK Baitboats
Koicenter Tiel
Cipro Baits
NTEC
Dragon Baits
KWO
Korda
Nash Tackle
MTC Baits
Dynamite Baits
Grain Baits