Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Sessieverslag Rob - Karpervissen in België op De Karperhoeve!

Weer een geweldig midweekje gehad op De Karperhoeve. Sympathieke nieuwe karpervissers leren kennen en weer goed genoten van de verzorging en service van Timmy en Tine. Thanks aan iedereen! De vissen waren aan het paaien bij aankomst ivm het mooie weertje. Het leek een moeilijke sessie te worden ondanks dat een deel van de vis in de kom van stek 1 lag te zonnen.
Eerst maar eens alles opgebouwd en een plannetje bedacht om onze geschubde vrienden een val te zetten. De kant hengel liep al vrij snel af met als resultaat een mooie spiegel van 14,1kg. Op dat moment was de druk er een beetje vanaf en een blank al niet meer aan de orde. Het kon alleen maar mooier worden.... En dat werd het.
De ingang van de kom had ik "afgezet" met een hengel midden in de doorgang waar enkele bollen over gespreid werden als extra attractie. Met twee hengels in dit stuk water was voor mijn gevoel de lijndruk hoog genoeg en werd de derde stok op het midden van het water weggelegd met wat bolletje erbij dmv de werppijp. De voerboot zou dus een weekje vrij krijgen mits de stekken resultaat zouden geven.
De dag erna liep de hengel in de doorgang keer met als resultaat een graskarper van 6,5kg. Hierna liep de stok op het open water af voor een schub van 10,5kg. Weer Timmy bellen voor de foto's ( dacht bij mezelf. Hij zal wel gek van me worden. Maar niets was minder waar. THANKS MAN ). Tijdens het terugzetten van deze vis liep dan de hengel in de doorgang voor de tweede keer af en deze werd door Timmy vakkundig als hij is opgepakt. Toen de schub weer op adem was en vrolijk het wijde water koos nam ik de hengel van hem over, waarna al snel een mooie koi in het net lag. Gratis weekendje op De Karperhoeve in the pocket!
Bekijk dit betaalwaterMeld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Ontdek De Karperhoeve - Timmy's Lake

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

8014 vissers hebben ons al beoordeeld

9,5
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Al bijna 10 jaar boeken wij meerdere malen per jaar zowel privé met familie en vrienden, maar ook zakelijk voor onze (boilie)testsessies met teamleden en weekjes vissen met onze klanten via The Carp Specialist. Wij zijn daardoor op vele bestemmingen geweest in zowel Nederland, België, Frankrijk en Italië. Altijd is het perfect geregeld, of we nu 1 of 2 stekken boeken, een weekendje of een hele week een water exclusief afhuren, het is altijd goed georganiseerd door Bas en Jeroen en goed geregeld met de watereigenaren. Perfecte locaties, wateren met een mooi en groot visbestand en een grote keuze in water, bestand, faciliteiten en rij-afstanden, keuze genoeg! Omdat wij ook wel eens wat extra’s als we met een hele groep zijn er iets dan iets voor de hele groep 'geregeld' moet worden – BBQ of materiaal is een belletje met Bas of Jeroen voldoende. Het is ook fijn dat ze altijd gewoon te bereiken zijn of dat ze je op korte termijn even terugbellen. Ook voor advies en informatie vooraf, mbt het water waar je heen wilt staan ze altijd klaar. The Carp Specialist – 5 Stars of Quality!
9
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Hans & Quint Ramerman
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 61.783 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Cipro Baits
KWO
Dynamite Baits
Nash Tackle
Koicenter Tiel
Dragon Baits
PK Baitboats
Korda
NTEC
MTC Baits
Grain Baits