Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Sessieverslag Sabine Groenhof - Karpervissen in Frankrijk op betaalwater Busters Lake!

Karpervissen met het hele gezin, ook dit is mogelijk bij The Carp Specialist!
Eén keer per jaar gaan wij naar een betaalwater van The Carp Specialist, met het hele gezin; Mijn man Michel, onze 2 dochters van 4 & 7 jaar en mijn vader Jan. Een accommodatie met twee jonge kinderen is prettig, maar omdat wij beide graag vissen wordt dit ook snel erg prijzig. Maar de caravan biedt uitkomst en The Carp Specialist heeft genoeg uitdagende wateren waar we tot nu toe met het hele gezin welkom zijn. Zo zijn we andere jaren o.a. naar Etang de Mont (met grote safaritent op de stek), Le Taillis des Landes (met stacaravan direct aan het water) en Etang de la Livardière (met eigen caravan) geweest. Allen zeer goed bevallen! Afgelopen voorjaar zijn we nog naar Mystery Lake geweest, maar omdat we geen voldoening hadden en de Frankrijkkriebels maar niet weg wilden gaan Bas van Klaveren een mailtje gestuurd. Ik twijfelde nog tussen Lac de Viennay - Busters Lake en Lac du Prince. Bas beval ons voor de volle 100% Busters Lake aan. Zijn omschrijving; "Super water, perfect beheer, prima faciliteiten en een heel mooi visbestand. Gaan jullie zeker genieten!" We huurde dus Busters Lake exclusief af van 15 tot 22 oktober en dit keer ging ook onze neef Marijn (14 jr.) mee. De boilies werden besteld; Insecto Honey en de nieuwe Winterkillers van Grain Baits in 16 en 20 mm.
Zaterdag 15 oktober kwamen we om half elf aan, het hek was van het slot dus we konden gelijk het domein oprijden. Onze keus viel direct op stek 2, prachtig uitzicht en veel viswater voor de deur. Maar ook op stek 1, 3 en 4 had onze caravan direct aan het water kunnen staan. Jan en Marijn kozen stek 5, tegenover ons zodat we allen even veel vis ruimte hadden en beide tot de eilanden konden vissen. In de lodge werden we vriendelijk ontvangen met een lekker bakkie koffie door Gerard. Hij zorgde er zelfs voor dat we stroom op de stek hadden voor de caravan, dit is voor ons geen must maar toch wel erg handig! De kids sliepen in de caravan en papa en mama onder de luifel achter een windscherm. Want de eerste twee dagen stond de wind pal op onze kant. Maar het gezegde "Wind op de kant, vis in de hand" ging niet op...
Maandag ging de wind eindelijk draaien en nam deze in kracht af. De visactiviteit op het water werd toen duidelijk zichtbaar en ik besloot om mijn linker hengel tussen de aasbellen in te gooien. Het bleef ook maandag de hele dag stil... totdat ik met de kids s'avonds uitgebreid ging douchen en Michel de eerste vis op mijn linker hengel ving! Gelukkig mocht ik na middernacht ook mijn eerste Buster lake karper landen. We besloten Run om Run te gaan vissen. Omdat de vis op één gedeelte van het water huisde, namelijk mijn linker kant. Bij Jan en Marijn begon het dinsdag eind van de middag ook te lopen. Uiteindelijk wisten we vanaf die dag gemiddeld 6 karpers per 24 uur te vangen, totaal 27 stuks met een gemiddeld gewicht van 13 kg! Bijna alle vissen zijn gevangen op de nieuwe Winterkrillers van Grain Baits, echt een aanrader deze boilie!
Een middagje penvissen met de meiden op het naast gelegen Shaggy's pond mocht niet ontbreken en verder vermaakten zij zich prima met hun schepnetje, emmertjes etc. Het beheer was inderdaad perfect! Gerard kwam dagelijks even langs voor een gezellig praatje en bracht s'morgens zelfs verse baguette en croissants van de bakker. Wat een aardige en behulpzame man! En de faciliteiten waren zoals gezegd prima. Voldoende vriezers, koelkasten en ruime douche gelegenheden. De meiden konden zelfs tv kijken in de lodge als één van ons ging douchen. Bas bedankt voor deze aanrader en Gerard bedankt voor je gastvrijheid. Het naast gelegen Alberts Lake heeft ook een aantal stekken waar ik onze caravan wel zie staan. Dus wie weet tot volgend jaar!
Bekijk dit betaalwaterMeld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Ontdek

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

vissers hebben ons al beoordeeld

Algemeen
Faciliteiten
Ons aanbod
Begeleiding
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Dragon Baits
MTC Baits
KWO
Dynamite Baits
Korda
Nash Tackle
Cipro Baits
PK Baitboats
Grain Baits
NTEC
Koicenter Tiel