Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Sessieverslag Toine & Yorick - Castle Lakes

2 jaar geleden zijn we al eens op Castle Lakes geweest en door de goede vangsten van toen met onder andere 3 karpers boven de 20 kg terug gekeerd. Na het opzetten van alle spullen duurde het nog geen half uur voor de eerste karper op de mat lag. De strijd met mijn maat Yorick Vink ging gelijk op en we vingen op de eerste dag al 6 karpers, waarvan de eerste karper van Yorick een prachtige schub van 17,9kg was.
Op dag 2 vingen we samen 3 mooie spiegels het was overdag bloedheet dus de vis lag lekker te zonnen. Af en toe kwam ons (huisdier) voorbij gezwommen die hebben we de naam Willem Bever maar gegeven. Er zitten 3 bevers rond om het meer en die zijn zeker niet bang om ' s nachts naast de hengels te komen zitten. Op dag 3 kon ik geen beet meer krijgen ik snapte er niks van en Yorick ving de ene mooie karper achter de ander, waardoor bij mij de spanning toch wel een beetje opliep.
Yorick ving op dag 3 tot en met 5, 13 karpers bij terwijl ik nog geen tik op een van m'n 4 hengels kreeg. Aan het eind van de middag op dag 5 eindelijk bij mij weer een volle fluiter en ik begon eindelijk weer vis te vangen en de beet bleef er in bij ons allebei. De laatste 2 dagen draaide de rollen om als een blad aan een boom. Yorick kreeg ineens geen beet meer en bij mij ging regelmatig de pieper af met ook nog een dubbele run en gevangen. Er werden helaas bij mijn maat de laatste dag veel karpers gelost waardoor bij hem de spanning opliep en de hengels me bijna om de oren vlogen.
Yorick had eind van de week 21 karper en ik 14. Samen maakt dat 35 prachtige kerngezonde en oersterke karpers. De terugweg begon vertraagt doordat we allebei beten hebben gehad van een teek en een lekke band met de kar achter de auto.
Ron, de beheerder van het meer, heeft geholpen met de band te vervangen dat was een goede service. De week was geslaagd, al hebben de echte grote dikke karpers hebben zich deze week bij niemand laten zien. Nu ik er 2 keer geweest ben is het nu wel tijd voor een nieuwe uitdaging op een ander meer, maar wie weet in de toekomst gaan we vast nog wel eens terug naar Castle Lakes!
Bekijk alle foto's van Toine & Yorick in de vangstengallerij van Castle Lakes!
Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

vissers hebben ons al beoordeeld

Algemeen
Faciliteiten
Ons aanbod
Begeleiding
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Cipro Baits
MTC Baits
Koicenter Tiel
PK Baitboats
Nash Tackle
Grain Baits
Korda
Dragon Baits
Dynamite Baits
KWO
NTEC