Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Sessieverslag Vincent & Remko - Domaine des Iles - Main Lake

Na een paar maandjes voorpret was het dan eindelijk zover en reden we vrijdagochtend 3 mei richting Domaine des Iles - Main Lake stek 12 & 13. We kwamen rond 10 uur aan op het domein en werden daar vriendelijk ontvangen en naar onze stekken gebracht.
Mijn broer Remko had besloten om alleen te gaan penvissen in de slootjes en het meertje gelegen tussen het mainlake en backlake en ik (Vincent) had besloten om stek 12 te gaan bevissen en stek 13 met rust te laten. Nadat we alles uitgepakt en opgezet hadden konden we lekker gaan genieten van ons weekendje vissen op dit prachtige domein.
Remko ging gelijk een aantal voerplekjes maken op diverse stekken en had al snel resultaat en ving vrijdag al schubkarpers met de penhengel met als zwaarste 20 pond. Ik zelf had nog geen aanbeet gehad, maar rond middernacht kreeg ik een volle fluiter en helaas had ik deze verspeeld omdat ie gelijk in een van de kanalen zich eigen had vastgezwommen, dat was even een baal moment. Deze nacht volgde gelukkig nog een run en ik kon deze wel verzilveren en ving een 14 pond spiegelkarper.
Zaterdagmorgen weer vroeg eruit en alle hengels het aas ververst en opnieuw uitgevaren. Remko ging weer op pad met de penhengel en was net bij een van z'n plekjes, toen ie telefoon van mij kreeg omdat ik een run had. Ik ving weer een mooie spiegelkarper van 25 pond en een half uur later melde zich een mooie 26 pond spiegelkarper op de onthaakmat. Later op de dag had ik nog 2 runs verspeeld en snachts nog een meerval van 20 pond gevangen en had Remko nog 1 spiegel en 1 schubkarper gevangen met het pennen.
Zondag was het een hele mooie dag, volop zon en we konden heerlijk genieten van het zonnetje maar dit deden wij niet alleen, de karpers deden dat ook volop en vandaag werd er alleen door remko 1 spiegelkarpertje gevangen met de penhengel.
Maandagochtend was het alweer zo ver, de dag om weer naar huis te gaan jammer genoeg. Ik had vanochtend vroeg nog een leuke spiegelkarper gevangen van 19 pond en een schubkarper van 12 pond. Voor ons was het weer een geslaagd weekendje vissen. De weersomstandigheden waren goed, overdag zo rond de 18 graden en snachts rond de 5 graden.
Remko had in totaal 7 karpers met de pen weten te vangen tot een gewicht van 23 pond. Vincent had in totaal 5 karpers weten te vangen tussen de 12 en 26 pond en 1 meerval van 20 pond en ook nog 5 vissen verspeeld in de takken enzo.
Al met al was dit een geslaagd weekend op het prachtige domein Domaine des Iles en we komen hier zeker nog een keer terug! En het is heerlijk dat je stroom op de stek hebt en dichtbij een WC zit en een koelkast met klein vries gedeelte tot je beschikking hebt. Super!
Kijk voor meer foto's van Vincent & Remco in de vangstengallerij van Domaine des Iles.
Bekijk dit betaalwaterMeld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Ontdek

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

vissers hebben ons al beoordeeld

Algemeen
Faciliteiten
Ons aanbod
Begeleiding
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!