Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Sessieverslag Wout & Bianca - karpervissen in Frankrijk op Windmill Lake!

Na een geslaagde visvakantie vorig jaar juli 2013 hadden we al snel besloten ook dit jaar weer een week te genieten aan de waterkant van Windmill Lake. Aangekomen op het domein werden we weer hartelijk ontvangen met een kopje koffie door Anton en Diane. Dit jaar voor het eerst in een prachtig mooi chalet aan het water. Comfortabel chalet met groot overkapte veranda en super grote steiger. Ideaal om even droog te zitten als het regent, maar ook om de vissen goed te kunnen drillen.
Iedere ochtend werden er warme broodjes ham/kaas op de stek gebracht. ‘s Avonds hebben we heerlijk gegeten in de bistro. Zoals gewoonlijk weer een avondje magret de canard(gefileerde eendenborst) met frambozensaus. Alle producten zijn vers en uit eigen keuken bereid. Iedere avond gingen de hengels weer uit en werd er goed gevangen. Veel karpers van 30+ waarvan 3 topvissen. 18kg spiegel, 19kg schub en 20kg spiegel. Daarbij hebben we ook een aantal steuren gevangen. Leuk voor de afwisseling. Voor de 20kg vis kregen we ter attentie een fles champagne. Alle vissen waren in topconditie!
Overdag zaten we regelmatig in de bistro onder het genot van een hapje en een drankje met daarbij de hengels uit in het penmeer. Ook hier kan je leuk sportvissen met de wat kleinere karpers waaronder ook een paar topvissen van 19kg. Ook hebben wij een bezoek gebracht aan het kweekmeer naast Windmill Lake. Hier hebben wij met oppervlakte aas de karpers gevoerd. Deze worden in de toekomst uitgezet in het meer van Windmill Lake. Dit belooft wat voor de toekomst! Het gaat bij Windmill Lake niet alleen om de 25-30kg vissen, waar het op andere betaalwateren vaak wel om gaat. Maar ook om de rust, natuur, gezelligheid en het lekkere eten. Je komt in deze vakantie ook als niet visser niks te kort!
Conclusie: volgend jaar komen we zeker weer terug!
Bekijk dit betaalwaterMeld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Ontdek

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

vissers hebben ons al beoordeeld

Algemeen
Faciliteiten
Ons aanbod
Begeleiding
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

NTEC
KWO
Dragon Baits
Cipro Baits
Korda
Dynamite Baits
Koicenter Tiel
Nash Tackle
MTC Baits
Grain Baits
PK Baitboats